סקר הסטודנטים הרשמי

לומדים מניסיונם של אחרים

 

לבחור מה ואיפה ללמוד, זה עסק לא פשוט. יש המון דברים שצריך לקחת חשבון. מעבר לשיקולים כמו תנאי קבלה וגובה שכר הלימוד, חשוב להתייחס גם לכל הפרטים הקטנים שעושים את ההבדל. מה היחס של המרצים? האם הסטודנטים חברותיים? עד כמה קשה למצוא חנייה ואיך האוכל בקפיטריה?

 

אנחנו במערכת "לימודים בישראל" מאמינים שאין מידע מהימן יותר מזה שמתקבל על סמך ניסיונם של אחרים. כדי שתוכלו לקבל את ההחלטות הטובות ביותר, עמלנו בחודשים האחרונים על איסוף חוות דעת של אלפי סטודנטים, הלומדים כעת בכ - 300 מוסדות לימוד שונים ברחבי הארץ. ברוח רעיון "חכמת ההמונים", המערכת שבנינו מאפשרת לכם לקבלת את התשובות המדויקות ביותר לכל השאלות שמטרידות אתכם.
 

במנוע החיפוש שלפניכם, תוכלו לבצע חיפוש לפי מוסד לימוד, תחום לימודים, או גם וגם. שוקלים ללמוד תקשורת? רשמו "תקשורת" בשדה "תחום לימודים" ותוכלו לראות עד כמה קשה להתקבל, והאם מוסדות הלימוד עומדים בהבטחות לסטודנטים. מתחילים ללמוד במרכז הבינתחומי? רשמו "בינתחומי" בשדה "מוסד לימודים" וגלו עד כמה הידע שתרכשו מקנה כלים מעשיים לעיסוק במקצוע, והאם ניתן לשלב עבודה במשרה מלאה לצד הלימודים. וכמובן, אם אחרי כן אתם עדיין מתלבטים, אתם מוזמנים ליצור קשר עם השירות החינמי שלנו.

 

תודה ענקית לעשרות אלפי סטודנטים שנרתמו למשימה ותרמו מזמנם למען הדורות הבאים!

 

סקר הסטודנטים הרשמי, שאלנו 30,462 סטודנטים איפה הכי כדאי ללמוד:
איך להשתמש בסקר?
באפשרותך לחפש לפי מקצוע לימודים כללי (משפטים או פסיכולוגיה) או לפי מוסד לימודים ספציפי (לוינסקי או פרס)
למשל: משפטים, פסיכולוגיה ...
טיפים מסטודנטים שכבר למדו
לירון
לחסוך לפני, להירשם לכול המלגות לפני ולחקור על זה ממש, לדאוג להירשם ראשונים למעונות למי שצריך מקסימום לא תרשמו, ללכת לאירועים מהלימודים ולאקדמיה עצמה להכיר אנשים לעשות אמירם לפני לקבל פטור מאנגלית, להירשם לעוד קורסים ולקבל עוד כלים מהאוניברסיטה. כל מה שנותנים לכם תיקחו. לנסות למצוא עבודה בתוך האקדמיה אולי ספריה אולי קפיטריה, מלגת נפש יהודי מאוד ממליצה, לא לשכוח להכין אוכל לפני שלא תוציאו מלא כסף. אייפד או מחשב זה מאוד מאוד עוזר אבל לא חייב. אני מקליטה את המרצים ושומעת את זה תוך כדי שאני עושה דברים אחרים ככה אני לא שורפת זמן. לשאול את המרצים לפני שמקליטים אותם. למצוא חברות שעושות סיכומים. כדי להרוויח כסף אני משתתפת בניסויים ומחקרים במדעי המוח בעיקר כי אני דיסלקטית. אני מקבלת מלגות על דיסלקציה ונכות כללית מביטוח לאומי על דיסלקציה הגשתי לבד וקיבלתי מהם 56 אלף ולא הייתי צריכה לשלם לעורך דין זה ממש קל
בצלאל היחידה ללימודי חוץ
לירון
אומניות המסך וידיאו
שרון
החוג מדעי התזונה הוא חוג לא פשוט ודיי מורכב אך מעניין בצורה לא רגילה. אני פעם חשבתי שאני לא מתחברת למקצועות הריאליים ועכשיו אני מאוהבת בהם ורק הם מעניינים אותי. היות והתואר הזה הוא קשה ובקושי, אם בכלל ניתן לעבוד בזמן התואר, כדי לבוא מוכנים עם חסכונוץ על מנת להתקיים כמו שצריך במהלך השנה ולא לדאוג לתשלומי שכר דירה, אוכל ושכר לימוד.
מכללת תל חי
שרון
תל חי - לימודי מדעי התזונה
ויקטוריה
בהתחלה התכנית שלי הייתה להמשיך להסבה לתואר בסיעוד ובימים אלו היה לי קרייסיס קטן על זה שאני לא מוכנה עדיין להמשיך ללימודי סיעוד ושאני רוצה לעשות הפסקה מלימודים אחרי התואר הזה ואת התואר הנוכחי אני אסיים בהצלחה, הכי חשוב לא להתייאש!! אם התחלתם ואתם רואים שהכל מתמוטט תיזכרו שהחיים ממשיכים רגיל ואפשר למצוא פתרון להכל!
המרכז האקדמי למשפט ולעסקים
ויקטוריה
האקדמי למשפט ולעסקים - תואר ראשון בניהול משאבי אנוש
אילור
אוקי אז נתחיל בזה שחובה חובה! אין לאיך לברוח מזה : השקעה!! תקרעו תעצמכם ותפסיקו להאשים את כל הסובבים ואת המרצים ואת המתרגל ההוא והחבר הזה פשוט תעזבו הכל ותלמדו! (אני אומר את זה גם לעצמי אפילו שזה לא עוזר😐) אבל הכי חשוב תהיו שמחים ומרוצים לא משנה מה עובר עליכם או איזה קושי יש לפניכם עכשיו תהנו.
המרכז האקדמי לב
אילור
תואר בהנדסת תוכנה לדתיים - המרכז האקדמי לב
מאיה
הייתי ממליצה לסטודנטים להשקיע מעצמם לטובת השקעה עצמית לטווח הרחוק ולא לוותר על השאיפות והחלומות שלהם בחיים כי בסוף המסלול הזה, הרצינות וההשקעה יכתיבו את אופק המשך החיים עצמם. וזה הזמן ללמוד, להעשיר את עצמכם בידע וכוח שייתן לכם כלים להתמודדות בהמשך החיים עם המקצועות אליהם אתם מכוונים
שנקר, המכללה להנדסה ולעיצוב
מאיה
4 שנתים
שרבל
אם יש לך כסף אז כדאי להירשם למכללה.
היחס פה טוב מאוד
האפליקציה עונה לכל הדרישות בלי המתנה של שעות בפלאפון
הכל נגיש וקל כמו למשל יצירת קשר עם מרצים והגשת עבודות באתר.
ממליץ: 8/10
אלמלא היה בחיפה הדירוג עולה ל-9
ואם היו מורידים את השכר מ 31 אלף ל24 אלף הדירוג הופך ל10
המרכז האקדמי למשפט ולעסקים
שרבל
משפטים - המרכז האקדמי למשפט ולעסקים
יאיר
תתייעצו מראש עם כמה סטודנטים שלומדים במסלול בו אתם מעוניינים כדי להבין את רמת העומס, מה תכלס לומדים שם והאם זה מתאים לכם. כשאתם בוחרים מעבדה בתואר שני או דוקטורט גם תשקלו כמה אופציות ותבואו בראש פתוח, תדברו עם כמה מנחים ועם הסטודנטים שלהם ותוכלו להגיע ככה לבחירה חכמה.
אוניברסיטת תל אביב
יאיר
ביואינפורמטיקה
חיה
אשמח להמליץ על קמפוס אונו ירושלים, הטיפול והיחס של צוות ההרשמה ללימודים, המזכירות יוצאת מן הכלל פשוט אנשים מיוחדים. זמינים בכל שעה ועוזרים בהכל, כניסה לשיעורים, בירוקרטיה של הלימודים, טפסים, הרשמה לקורסים.
תמיד חוזרים עם תשובות והסברים.
פשוט אכפתיים לכל הסטודנטים.
הקריה האקדמית אונו - קמפוס ירושלים
חיה
הקריה האקדמית אונו קמפוס ירושלים - חינוך וחברה
reut
תבואו אחרי הכנה חזקה במתמטיקה, הבנה בסיסית של פיזיקה ברמת שלוש יחידות,
אל תבנו על זה שישלימו לכם את החומר,
תכנסו עם תקציב ללימודים, לימודים משולבים עם עבודה במשרה של 75 אחוז או 100 אחוז היא בלתי אפשרית לסיים הצלחה
אלא אם כן לומדים במסלול ערב
המכון ללימודי המשך - המסלול האקדמי
reut
בניין בוקר
מירים
העצה שלי עבור התלמידים זה ללמוד את מה שאתם אוהבים ורוצים. הצלחה כלכלית זה לא העיקר כשבוחרים מה ללמוד, אם זה משהו שאתה לא מתחבר אליו ולא אוהב אותו. ואם אתה לומד תלמד באהבה בשמחה בגישה חיובית ואז תוכל לעבור את שנות הלימודים יותר בסבבה ובהצלחה מרובה
מכללת אורנים
מירים
אורנים - תואר ראשון בחינוך מיוחד
נטע
להיות אתם ולבחור משהו שאתם אוהבים ללמוד. זה תואר שאתם הולכים להשקיע בו את רוב היום שלכם ולכן אם אתם לא לומדים משהו שאתם אוהבים יהיה מאוד קשה לשבת וללמוד לעבודות או מבחנים. זאת צריכה להיות תקופה שתרצו לזכור ולכן הכל מתחיל בבחירת התואר
המכללה האקדמית ספיר
נטע
תואר ראשון
NICOLAS
אם לבך יושב בעולם טיפולים-אז זה שלך,
מרצים מעולים, מלא תוכן מעניין, יש הכל מהכל מבחינת לימודי תזונה, יש אתר נגיש ותמיד אפשר להתייעץ עם מרצים לגביי כל שאלה, יש גמישות במערכת שמאפשרת לבחור כל דרך שתרצה ללימודים, גם זום גם פרונטלי
מכללת רידמן - רפואה משלימה
NICOLAS
לימודי תזונה טבעית - מכללת רידמן
נתאלי
אם אחזור להתחלה ואצטרך לבחור קמפוס ותואר, אבחר את אותו התואר ואת אותו הקמפוס, חוויה מדהימה בשיעורים המעשיים, בנוסף לשיעורים במעבדות מאוד מעניינות חומר לימוד מאוד מעניין ופותח לעוד יותר נושאים ועוזר להתקדם בהם בחיים ובעבודה
המכללה האקדמית בוינגייט
נתאלי
חינוך גופני - המכללה האקדמית בוינגייט
זואי
לא פשוט לאזן לימודים, שינה, וחיים חברתיים, במיוחד בהתחלה, אבל בסוף כולם מתגברים על זה אחרי כמה סמסטרים. חשוב לדעת איך ללמוד באופן יעיל, כי יהיו מלא פרוייקטים וקורסים שצריך להגיש באותה תקופה. חוויה מאתגרת אבל בלתי נשכחת!
הטכניון - מכון טכנולוגי לישראל
זואי
תואר ראשון בהנדסת מבנים - הטכניון
איריס
לאהוב, ללמוד וליהנות מהדרך.
כאשר אתה אוהב מה שהנך עושה אתה גם מצליח. להיות עם ראש פתוח, לקבל, להכיל, לעזור לאחרים ולחברים, לתרום מהידע שלך ולשאוב ידע ומידע. לגשת גם לספרייה להיות ראש גדול. להיות מוסרי וחיוני.
מכללה לחינוך ע"ש א. ד. גורדון
איריס
חינוך לגיל הרך - גורדון
יובל
להתחיל מקורס אחד/שניים ולראות איך מצליחים לשלב את הלימודים יחד עם המחויבויות האחרות (כמו עבודה), להכין תוכנית לכל הלימודים לתואר כדי שהם לא ייגררו לאורך יותר שנים ממה שצריך (כמו שיכול להיות באוניברסיטה הפתוחה)
האוניברסיטה הפתוחה
יובל
תואר ראשון
עדן
להגיע בראש של לימודים ולא איך אני מכניס עבודה עם הלימודים כי אנחנו מגיעים בסופו של דבר להוציא מאתנו את המקסימום וזה יוצא שגם לא נעשה כל כך הרבה כסף בשנים האלה אבל זו נחשבת השקעה לכל דבר, שבעוד כמה שנים תשתלם
מקיף ז׳ מכללת רביבים
עדן
עתודה טכנולוגית י״ג י״ד
רקפת
תמיד להתייעץ עם עוד אנשים יש מי שיקשיב ויכוון נכון למה שאת/ה צריכים.
להעזר בחברים, תמיד לתת מעצמך ולעזור שזה שווה ומפתח הדדיות וחברויות מפרות ללמידה.
לשמור על ראש פתוח ופתיחות
"תחייך יחייכו אלייך חזרה"
שאנן – המכללה האקדמית הדתית לחינוך
רקפת
שאנן - לימודי חינוך מיוחד לדתיים
לילך
במסלול בו אני נמצאת זה מסלול של הוראת מבוגרים לגילאי 30+ של יום לימודים אחד פעם בשבוע יש בחירה או שני או רביעי,ככה שזה נח מבחינת שילוב של עבודה.
הטיפ המרכזי שזה מסלול נח ושכל אחד יכול לעבור אותו ובגדול.
המכללה לחינוך ע"ש דוד ילין
לילך
דוד ילין בהוראת חינוך מבוגרים Bed
דאנה
אני כרגע עובדת ולומדת , המסלול הינו יום בזום שעות הערב ויום אחד להגיע למכללה , בדרך כלשהי תיאמתי עם מקום העבודה ואני מצליחה את שניהם ביחד, כמובן לא קל במיוחד שאני אמא ל 3 ובעלי משרת במילואים מאז 7.10 .
המכללה האקדמית להנדסה בראודה בכרמיאל
דאנה
המכללה האקדמית בראודה - תעודת הוראה
טיפים ממומחים בנושא לימודים
ד"ר תמי אמיר
בניהול מערכות מידע משולבים תחומי לימוד הן של תחומי ההייטק המחשבים והטכנולוגיה לצד הבנת תהליכים ארגוניים עסקיים, כל זאת, בכדי להכשיר בוגר שידע לנתח, לעצב, לתכנת להטמיע ולנהל פרויקטים בתחומים השונים של מערכות המידע.
על המועמד להיות מסוגל לעמוד בדרישות הלימודים (בעל הבנה כמותית וטכנית טובה) והן באפיונים ניהוליים (בעל נטייה עסקית ארגונית).
מבחינת תכונות אישיותו, רצוי שיהיה חברתי, עצמאי, מערכתי ומאורגן, המשלב בין אהבתו לתכנים "רכים" חברתיים לתכנים "קרים" מדויקים (כלומר, הזקוק ל"הזנה" משני עולמות ה קרא עוד...
ד"ר תמי אמיר
מנהלת המדור לייעוץ לימודי באוניברסיטת ת"א
נעמה בצלאל
"כדי להצליח באופנה צריך הרבה Passion for fashion וגם המון עבודה קשה והתמדה. חשוב לזכור שאופנה היא אומנות שימושית ובסופו של דבר צריך גם למכור אותה ובמחיר סביר, פקטור מרכזי היום.
הדבר החשוב ביותר הוא חשיבה יצירתית ומקוריות. בעידן של היום אני ממליצה לכל אחד להיות נאמן לעצמו ולעבוד מהאמת הפנימית שלו. לא לחפש להיות כמו אחרים אלא למצוא במה אתה יכול להיות ייחודי ולתת משהו שונה, ולפתח לעצמך כתב יד אישי."
נעמה בצלאל
מעצבת אופנה