בוקר טוב... אחרי שביקרתי בהמון מכללות והרבה פגישות ייעוץ ההתלבטות היא בין שניים עיקריות המכללה למנהל ומכללת פרס ברחובות... מבחינת שכר לימוד יחס אישי קרבה לבית מכללת פרס מתאימה לי אך השאלה איך מסתכלים על בוגר שלה בחוץ.. לעומת בוגר שסיים במכללה למנהל יש חשיבות לתואר היכן למדת? אני לא רוצה ללמוד שלוש שנים לבוא למקום עבודה איתי יבוא מישהו שסיים במכללה למנהל ויקחו אותו לעבודה רק כי הוא למד שם ואני בפרס...מה דעתכם יש חשיבות היכן אתה לומד במקצוע הזה? האם ללמוד במכללה למנהל פותח יותר דלתות מאשר ללמוד בפרס או שזה לא משנה?
ר
רועי
המכללה למנהל או פרס
וואללה אחי, אתה מספר פה בדיוק מה שאני התלבטתי לפני שנה. בסוף חשבתי שהלימודים ממילא יהיו קשים ולכן הלכתי על הנח, הקרוב והנעים. בחרתי בפרס ואני לא מצטער כי כיף לי ללמוד שם. ובקשר לקבלה למקום עבודה - מתוך ניסיוני הבנתי שלא כל כך משנה להם באיזה מכללה למדת. מספיק להם שיש לך תואר מוכר. מה שכן חשוב להם - הם בודקים את המוטיבציה האישית שלך, את הכישרון, הידע אישי, הניסיון המעשי ואת זה הם משווים למתמודדים האחרים. מקווה שעזרתי לך. ומה שתבחר - שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה.
מ
מיטל ווארפול
בחירת מוסד לימודים
שלום, לצערי לא אוכל להמליץ על מוסד אקדמי מועדף כיוון שדעתנו נטראלית. יחד עם זאת חשוב לציין כי אם 2 המוסדות מעניקים תעודת גמר המוכרת על ידי המועצה להשכלה גבוהה לא קיים בין המוסדות הבדל בשוק העבודה.