שלום! הפסיכומטרי של הוא:551 וממוצע תעודת הבגרות:108.14 אני מאוד מתלבטת אם להפסיד את השנה הזאת ולהשקיע בשיפור בגרויות ופסיכומטרי , על מנת להתקבל לאוניברסיטה. או לא לבזבז זמן ולהירשם כבר בפבוראר ללימודים במכללה..השאלה היא כזאת. א.אני רוצה ללמוד מסלול דו חוגי :מנהל עסקים/כלכלה+מדעי המחשב..מישהו מכיר מוסדות לימוד מומלצים???(יוקרתיים) ב.ללכת למכללה או להשקיע שנה בשיפור פסיכומטרי ובגרויות וללכת לאוניברסיטה.?? ג.מישהו שאוליי מכיר מישהו או שהוא בעצמו למד את המסלולים האלו ויכול לספר לי קצת עליהם???...באיזה מקום הכי כדאי ללמוד?? בבקשה תעזרו לי אני נואשת..אני אדם אם מוטיבציה ואם אני אחליט ללכת על משהו אני אלך עליו עד הסוף! , אבל אף אחד במשפחה שלי לא למד ואני לא מבינה בדברים האלו... תודה רבה!!!
ש
שרונה קרני
מעיין
שלום א.בתור מנהלת פורום איני יכולה להמליץ על מוסד כזה או אחר, אני ממליצה לך להגיע לפגישת יעוץ, לדבר עם בוגרים וסטודנטים ולקבל החלטה. ב. העניין מאד אינדיוידואלי, זוהי החלטה אישית שלך בלבד. ג. אני משאירה את התשובה לחברי הפורום.
בהצלחה
י
יוחאי
לאיזה אונ' את רוצה ללכת?
באיזה אוניברסיטה מלמדים מנהל עסקים ?
מ
מעיין
סליחה..התכוונתי
לניהול! אגב האם אתה מכיר את התואר במסלול דו חוגי של:מדעי המחשב עם התמחות בביואינפורמטיקה???...אם כן, מה יותר נחשב וקיימים יותר מקומות תעסוקה..בזה או במדעי המחשב והתמחות בניהול!
ב
בני
מנהל עסקים
למה דווקא אוניברסיטה? את חושבת שהרמה שם יותר גבוהה? לי לא היה כוח לשפר בגרויות או לעשות פסיכומטרי אז הלכתי ללמוד מנהל עסקים במכללת נתניה ואני מרוצה התחלתי שנה שלישית. אם הייתי עושה השלמה הייתי מתחיל ללמוד רק שנה שנה וחצי אחרי.. כמובן שלימודים זה לא תמיד דבש, יש עליות וירידות אבל בסך הכל יש אחלה מרצים ורמה גבוהה. אם את רוצה יש בעמוד של המכללה בפייסבוק מרצה בשם גדי רביד והוא עונה על שאלות, תוכלי להתייעץ איתו.
לא משנה איפה תרצי ללמוד שיהיה בהצלחה וקחי את זה בקלות בסוף זה נגמר (-: