שלום, אני רוצה להירשם למרכז האקדמי כרמל בחיפה למסלול של מנהל עסקים עם התמחות במימון אבל אני לא כל כך מבינה אם יש לה אישור של המל"ג או לא? האם היא מוסמכת לתת את כל האישורים שצריך כדי לסיים תואר ראשון ומעניקה תעודה כמו כל מכללה מוכרת אחרת??
ורציתי לשאול מה דעתכם על המכללה אחרי הלימודים מבחנית מקומות עבודה...?אני יודעת שלסיים תואר ברופין מאוד נחשב...השאלה מה קורה עם המרכז האקדמי כרמל??? אני צריכה עזרה....תודה רבה
ש
שרונה קרני
המרכז האקדמי כרמל!!דחוף!!!!
שלום אני ממליצה לך לפנות ישירות למל"ג על מנת לבדוק את הסוגייה הזו, הם יתנו לך את התשובה המוסמכת ביותר. בתור מנהלת פורום איני יכולה להמליץ על מוסד כזה או אחר, אני משאירה זאת לחברי הפורום. בהצלחה
מ
מאיה
שרה שלום
יש באתר פורום של המרכז האקדמי כרמל את יכולה לפנות לשם ולקבל תשובה ישירות ממוסד הלימודים.
בהצלחה
י
יוסף
מקום מצוין ללמוד בו בצפון
אם יש באפשרותך (מבחינה כלכלית) ללמוד שם והתקבלת למסלול מנהל עסקים, אני ממליץ בחום.. התחלתי כעת שנה שנייה ואני מאוד מרוצה גם מהמרצים, גם מרמת הסטודנטים וכמובן הקמפוס החדש מדהים, רק שכר הלימוד הגבוהה קצת קשה לשלם אבל אני מתנחם בעובדה שבמשפטים שכר הלימוד מעבר ל 30K אז סה"כ זה בסדר
נ
נעמה
המרכז האקדמי כרמל
כל עוד אין מחזור בוגרים ראשון אין אישור על התואר, המלג כמובן אישרו את התוכנית לימודים ואני אישית לומדת שם שנה שניה, מרוצה מאוד מהמרצים ומהרמה...אני בטוחה שיהיה אישור של המלג בסופו של דבר (עובדה שאני עדיין שם...) אבל ממה שהבנו מהבעלים של המכללה ישנה רשת בטחון אז רוב הסטודנטים אינם מודאגים. בכל מקרה, רופין זה רופין ומכללת כרמל הרבה יותר חדשה אז זה קצת בעיה להשוות...אז אני ממליצה לך ובהצלחה בבחירתך!