שלום, אני בעלת תואר ראשון בחינוך וסוציולוגיה(זהו תואר בינתחומי ללא תעודת הוראה).איני מוצאת את עצמי כ"כ בחינוך ורוצה לנתב את עצמי מבחינת תעסוקה למשהו אחר.הבעיה היא שאינ יודעת לאן.יש רצון לעסוק במשהו שאתה אוהב אך ביחד עם זאת גם ללכת ללמוד מקצוע שיש בו עבודה.יש מחשבות להתחיל שוב תואר ראשון אולי בתחום ריפוי בעיסוק או הנדסה(שמעתי שהוא טוב למרות שזה פחות הכיוון שלי)-אני נשואה+2 ולימודים אלה יצריכו ממני שעות רבות מחוץ לבית ולא ממש יתאפשר לי גם לעבוד-המשפחה מאוד חשובה לי וללכת שוב לתואר 1 קצת מכביד.אך מנגד גם להמשיך לתואר שני אחר.שמעתי שמנהל עסקים נחשב ויש עבודה בזה.אני פחות רואה את עצמי במשרות ניהוליות אך אולי ישנם תפקידים שהם לא ניהוליים.יש מה לעשות עם תואר שני במנע"ס כשאיני באה עם תואר ראשון בזה והאם מעסיקים מסתכלים על מוסד הלימודים כעיקר? בתודה מראש, הדס
ש
שרונה קרני
מחינוך למנהל עסקים
שלום תואר שני במנהל עסקים מעניק לך כלים ניהוליים, הוא תואר פיננסי- ניהולי. זהו תואר שמיועד לבוגרי תואר ראשון באשר הם. במהלך התואר יש לך אפשרות להתמחות בתחומים הבאים: שיווק, מימון, חשבונאות, מע' מידע, משאבי אנוש. לאחר התואר תוכלי להשתלב באחד מהתחומים הללו, יש כאלו שלאחר התואר הראשון ממשיכים לתואר שני במנהל עסקים על מנת שיוכלו להתקדם בסולם הניהולי, בארגון בו הם עובדים.אך , לא תמיד מתחילים לעבוד כמנהלים אלא זהו תהליך. בהצלחה