שלום! שאלתי פונה למי שלמד מנהל עסקים בתואר ראשון ואולי עדיף כתואר שני (לא יודעת כמה זה משנה לשאלתי) אני באה מרקע של מדעי החברה (תואר ראשון) שלא עשיתי איתו כלום- לא עבדתי בתחום. חשבתי ללמוד מנהל עסקים כתואר שני- כדי להתעסק בתחום- פה באה השאלה שלי אם לומדים מנהל עסקים- במה אפשר אח"כ להתעסק?תחומים? תפקידים? אשמח ביותר לקבל תשובה מפורטת, ואפילו מכמה אנשים, ובטח מאנשים שסיימו ויודעים. זו אינפורמציה שמאוד מאוד חשובה לי. משום שלא בא לי לזרוק כ"כ כסף על משהו שלא אתעסק בו. זה באמת חשוב לי אני רוצה למצוא את הכיוון המקצועי שלי.
תודה דנה
ש
שרונה קרני
האם יש ביקוש בשוק לבעלי תואר שני במנהל עסקים
שלום תואר שני במנהל עסקים מעניק לך כלים ניהוליים, הוא תואר פיננסי- ניהולי. זהו תואר שמיועד לבוגרי תואר ראשון באשר הם. במהלך התואר יש לך אפשרות להתמחות בתחומים הבאים: שיווק, מימון, חשבונאות, מע' מידע, משאבי אנוש. לאחר התואר תוכלי להשתלב באחד מהתחומים הללו, יש כאלו הצריכים את התואר על מנת להתקדם בסולם הניהולי בארגון. בהחלט יש ביקוש לבוגרי תואר שני במנהל עסקים.
בהצלחה
ד
דנה
לא קיבלתי מענה ברור
שלום! אני חושבת שאם תשימי לב,התשובה שלך לא הייתה מספקת ולא מפורטת. אני פניתי כי אני ציפיתי שיש לך את התשובה הדיי חד משמעית בתור פורום לימודים. אם אין בידך את המידע.אקבל גם תשובה כזו,מאשר לתת תשובה כללית אבל שימי לב מה שאלתי ואיך נעניתי. אני שאלתי בדגש על תחומים ובדגש על תפקידים. דוגמאות לתחומים ודוגמאות לתפקידים.באמת אין לי רצון ללכת וללמוד משהו סתם ולכן אני מעוניינת בדוגמאות ובפירוט.