אני בו 36 והתקבלתי ללימודי תואר שני במנע"ס ברופין האם כדאי ללמוד זאת בכלל...בכדי למצוא תעסוקה מכניסה יותר ?
ש
שרונה קרני
הגדלת אפשרויות התעסוקה לאחר תואר שני
שלום תואר שני במנהל עסקים מעניק לך כלים ניהוליים, הוא תואר פיננסי- ניהולי. במהלך התואר יש לך אפשרות להתמחות בתחומים הבאים: שיווק, מימון, חשבונאות, מע' מידע, משאבי אנוש. לאחר התואר תוכל להשתלב באחד מהתחומים הללו, יש כאלו הצריכים את התואר על מנת להתקדם בסולם הניהולי בארגון. בהחלט יש ביקוש לבוגרי תואר שני במנהל עסקים.
מ
משה שרון
מה עם ניסיון...?
היי תודה על תגובתך..... אני מתלב רבות בעניין , התקבלתי לפי מה שביקשתי בהתמחות במימון העניין אם בגיל 38 ללא ניסיון יש אפשרות למצוא תעסוקה ריווחית?
נ"ב תוכלי לפרט מה מקצועך....?
ש
שרונה קרני
מה עם ניסיון...?
שלום: ההתמחות במימון מאד פרקטית ותוכל להכשיר אותך מלבד העיסוק בשוק ההון להשתלב בתעשייה בתפקידים שונים בפירמה. בין העיסוקים האפשריים: בדיקת כדאיות פרויקטים הערכות שווי ניהול כספים ותקציב במידה ותחליט לעבור את בחינות הרשות לניירות ערך תצטרךלעבור תקופת התמחות של 6 חודשים עד שנה. לאחר סיום ההתמחות תקבל רשיון.הרישיון יפתח בפניך אשרויות תעסוקה במגוון תפקידים בשוק ההון, ביניהם: יועץ השקעות במערכת הבנקאית ובבתי השקעות יועץ פנסיוני מנהל סיכונים בבתי השקעות ובבנקים אנליסט
אני ממליצה לך במהלך התואר השני להשתלב בתפקיד כלשהוא בארגון פיננסי שעם סיום התואר תוכל להתפתח בו בתחום המימון. השילוב של לימודים במקביל לעבודה בתחום הוא האידאלי. בהצלחה