הייתי מעוניין לדעת קצת על התואר במנהל עסקים במה ניתן לעסוק בו בשוק העבודה? וגם לדעת איזה לימודי תעודה וגם לימודי תואר המשך משתלבים טוב עם תואר במנהל עסקים...מכיוון שאני יודע שתואר במנהל עסקים הוא תואר יחסית כללי הייתי מעוניין לדעת איזה תעודה מקצועית תשלב איתו טוב או לימודי המשך תואר שני?
ש
שני יונגר
תואר ראשון במנהל עסקים
שלום מנשה,
אכן תואר במנהל עסקים הוא תואר יחסית כללי, עם זאת במהלך התואר תתבקש לבחור התמחות אחת, למשל שיווק או מימון או משאבי אנוש.
הידע שתרכוש בכל אחד מהתחומים הללו יסייעו לך להכנס לתפקידים התחלתיים בתחומים המתאימים: שיווק- רכז שיווק, או עוזר למנהל שיווק, או עבודה זוטרה ביותר בחברת שיווק או פרסום מימון- מתאים למי שמעוניין לעסוק בתום הפיננסי או שוק ההון ואף בעולם הביטוח משאבי אנוש- מתאים למי שרוצה להגיע לתחלום בעתיד, תחילת הדרך היא דרך חברות כ"א כרכז כ"א
למרות כל אלו, סטודנטים הבוחרים במסלול הלימודים הזה ורוצים להגיע לתפקידים מעניינים ואולי מעט מורכבים יותר כבר מייד בסיום התואר, חייבים לדעת כי מעבר לתואר החשוב חשובים לא פחות הם קורות החיים שלך. סטודנטים לתואר ראשון במנהל עסקים צריכים לעבוד על קורות החיים כבר במהלך התואר כי הם ישכולים להיות התירון שלך על פני האחרים בהתמודדות הלא פשוטה על מקום עבודה בסיום הלימודים.
התואר מעניין מאוד ופותח אפיקים רבים אצל הלומד אותו, התואר השני חשוב בעיקר לקידום במקום העבודה ולעניות דעתי עדיף ללמוד לתעודה כגון, יועץ השקעות, יועץ פנסיוני, קורסים בתחום השיווק או הפרסום לתעודה כדי להתמקצע ולרכוש מקצוע מובהק. אני בטוחה שבמהלך הלימודים תדע איזה כיוון מושך אותך יותר מהאחרים וזה יקל עליך בבחירות שתעשה בהמשך.