שני , חיפשתי את התואר הראשון שדיברת עליו באתר של אוניברסיטת בן גוריון אבל מצאתי רק לתואר שני בפקולטה לניהול , הכוונה לMBA במנהל עסקים במגמה למנהיגות חברתית. לתואר הראשון הם כתבו שכרגע התוכנית בבניה והם לא מקבלים תלמידים חדשים. תקני אותי אם טעיתי. וכן תודה כי התוכנית הזו מעניינת כשלעצמה גם לתואר שני. אם את מוצאת את התואר שדיברת עליו ותוכלי להכווין אותי שאקרא עליו קצת אני אשמח. ושאלה נוספת , האם תואר כזה למנהיגות חברתית לא מצמצם לי את האפשרויות תעסוקה אח"כ למקום ממוקד מדי. האם לא כדאי תואר כללי יותר כמו מנהל עסקים כללי? תודה.
ש
שני יונגר
תיקון טעות
שלום איתי,
התואר הוא תואר שני, כפי שציינת שאתה מחפש, אולי לא הבנתי מדבריך בדיוק לאיזה תואר אתה מכוון.
אם אתה מועמד לתואר ראשון, אז בהחלט תואר במנהל עסקים יכול להיות מצויין גם לניהול עתידי בעמותות, רק חשוב שתתחיל לפעול בעמותות כבר במהלך לימודיך, אם אתה מחפש תפקיד ניהולי בהמשך.
אם אתה רוצה לשמור את כל האפשרויות פתוחות, אז לך על תואר ראשון במנהל עסקים, הוא תואר כללי מצד אחד ומאפשר התמחות בתחום שמעניין אותך מצד שני מה שיוצר לך אפשרויות רבות בתור בוגר לתעסוקה.
בתחום זה יש גם מכללות ברמה גבוהה מאוד וגם התארים באוניברסיטאות הם ברמה גבוהה, אז בחר במסלול שהכי יתאים לך.
התואר המדובר בניהול עמותות הוא לתואר שני בלבד, צר לי שהטעיתי אותך בטעות.