שלום, אני יודע היטב את תנאי הקבלה לתואר ראשון/שני במנהל עסקים. יותר מזה, יש לי תואר ראשון בחינוך (ציון 93) ואני יכול להתקבל לתואר שני אחרי gmat ובמכללות מסוימות ללא gmat.
מה שמפריע לי הוא שיש כאלה שאומרים כי הלימודים קשים ומטורפים ויש כאלה שאומרים כי לימודי מנהל עסקים לא כ"כ קשים.
אני רוצה להתייעץ עם גוף מסוים שיוכל להדריך אותי, האם אני באמת יוכל ללמוד תואר ראשון/שני במנהל עסקים או שיהיה לי קשה.
הרקע שלי במתמטיקה אבד מזמן (כבר 7 שנים לא נגעתי בזה)
אני ממש זקוק לייעוץ, אם מישהו מכיר מישהו שמבין בתחום מנהל עסקים/כלכלה ויוכל לייעץ לי בשאלות כמו האם הלימודים יתאימו לי מבחינת קושי עומס וכו' אני ישמח מאוד
נ.ב
*הייעוץ במוסדות הלימודי יוכל לענות לי על כך? * כיצד מגיעים לייעוץ במוסדות הלימוד?
ח
חמדי טרבולסקי
תנאי קבלה ללימודי תואר שני
שלום מרדכי, לימוד תואר שני MBA במינהל עסקים הם לימודים קשים ומצרכים תרגול והשקעה רבה, היות שהנך מגיע מחינוך יהיה עלייך ללמוד קורסי השלמה כגון: מתמטיקה, כלכלה סטטסטיקה וכד'... הלימודים אינם פשוטים,ותלויים במוטיבציה וברצון שלך להשקיע ואין לי ספק שאם תגיע עם מוטיבציה ורצון להשקיע תעבור אותם בהצלחה. יש לא מעט סטודנטים שמגיעים עם רקע כשלך ועומדים בלימודים בהצלחה.
הייעוץ במוסדות הלימודים יוכלו לענות לך על כך, ניתן לראות את מס' הטלפונים באתר של כל מוסד. במידה והינך מעוניין במסלול האקדמי המכללה למינהל, מס' טלפון של הייעוץ הינו 03-9634114 בהצלחה