היי!! אני התחלתי השנה לימודי תואר ראשון במכללה למינהל מדעי ההתנהגות וניהול, די מהסיבה שהיה עליי לחץ משפחתי להתחיל ללמוד. רק עכשיו (אחרי כמעט סמסטר ראשון מלא) גיבשתי עם עצמי החלטה שאני רוצה לעבוד בתחום של שיווק, מכירות, ניהול מוצר\מותג.
אני מתלבטת אם לעבור למנהל עסקים עם התמחות בשיווק, מהסיבה שאני לא עומדת בתנאי הקבלה. במידה ואני מחליטה כן לעשות את המעבר אני צריכה להפסיק את הלימודים ולשפר פסיכומטרי. יש לי גם את האופציה להתחיל שנה הבאה תקשורת וניהול ללא שיפור פסיכו'.
רציתי לדעת אם התואר שבו אני עכשיו יוכל לשמש אותי לעתיד לתחום השיווק והניהול? אם בסיום התואר אני אוכל לקחת פשוט קורסים בשיווק וניהול מוצר וזה יהיה מספיק על על-מנת להתברג בתחום???
סליחה על החפירה, אך מאוד אשמח לתגובה!!!
מאי :-)
ש
שרונה קרני
תשובה
שלום מאיה במידה ויש בתואר שלך קורסים הקשורים לתחום השיווק והפרסום הרי זה משובח, כי כך תוכלי לקבל כמה שיותר כלים בתחום. בעולם התעסוקה בתחום אין ממש כללים ברורים, ישנם משרדי שיווק ופרסום הדורשים מועמדים בעלי תואר רלוונטי וישנם כאלו שאינם דורשים זאת ומחפשים מועמדים עם ניסיון מעשי בתחום השיווק והפרסום. ההחלטה האם לעבור לתואר אחר, היא שלך בלבד. אני כמובן ממליצה לך במקביל לתואר להתחיל לעבוד בתחום , כמובן בתפקיד בסיסי בהתחלה ואחר כך להתקדם, את יכולה גם לקחת קורסים בתחום שאינם אקדמאיים. בהצלחה