מישהו כאן למד מנהל עסקים במכללה למנהל? אני עצמאי ושוקל ללכת ללמוד כדי לפתוח עוד כיוונים מבחינת קריירה וללמוד איך להתייעל בכל מה שקשור לעסק, וגם כדי שתהיה לי סוג של רשת ביטחון בנוסף לעסק גם לימודים. רציתי לשאול אם מישהו יכול להגיד לי מה לומדים בתואר ואם כדאי לשלב את זה עם עוד משהו כי הבנתי שמנהל עסקים זה תואר כללי.
אני קראתי שיש תואר של מנהל עסקים-שיווק וטכנולוגיות מידע אם מישהו יוכל להסביר לי מזה פחות או יותר אשמח. תודה
ג
גילי
אני בדיוק סיימתי שם תואר עכשיו
הי בן עשיתי תואר של מנעס וטכנו'... תראה באופן כללי התואר הוא לא הכי קשה בעולם אבל מצריך ישיבה על התחת בתקופות הלחוצות..בייחוד אם תהיה סטוד כמוני שלא נכנס לכל השיעורים.. רוב המרצים שלי עוסקים בתחום של טכנו עסקית וזה היווה עבורי נקוה חשובה , הרגשת שמי שעומד מולך יודע מה הוא רוצה ולאן מכוון - זה היה חשוב לי... יש גם את כל הנושא של הכוון תעסוקה והם עוזרים מאד למצוא עבודה אחר כך, אני עובד היום בGCS בר"ג בתחום ומאד מרוצה מהמהירות בא הם עזרו לי להשתלב במקון עבדוה חדש , מה גם שאני לא יודע אם יש עוד מקום בארץ שמלמד בצורה מושלבת את התואר הזה... הייתי ממליץ לך לדבר עם יועצת לימודים לעוד שאלות אבל אם יש לך עוד כמה אולי אני יוכל לעזור לך פה אחי.. תהנה !
ב
בן
תודה עזרתם לי מאוד..
בכל מקרה אלך גם למכללה כדי יותר להסגר על כיוון ממש ולהבין מה כל דבר אומר.. תודה ושיהיה לכם בהצלחה בהמשך.
ש
שני יונגר
מנהל עסקים שיווק וטכנולוגיות מידע
שלום בן,
אינני יכולה לתת חוות דעת על המכללה, אלא לומר שהתואר בהחלט מכיר את העולם העסקי לסטודנט. זהו אינו תואר העוסק באיך מקימים עסק, חשוב מאוד תדע זאת אלא מכיר את התחומים בקשורים בעולם העסקי באופן כללי, ביניהם לימודי כלכלה חשבונאות משאבי אנוש מימון וכו'. יש גם קורסים בתחום העסקי והתמחויות מסוגים שונים.
המסלול שאתה מדבר עליו למעשה מפרט את המסלול העיקרי מנהל עסקים וההתמחות בו היא בתחום השיווק של טכנולוגיות מידע והשמוש בטכנולוגיה לצורכי שיווק. הרעיון הוא שהיום הכל עובר לאינטרנט והכל הופך לאט לאט ליותר ויותר טכנולוגי וחשוב מאוד שיהיו אנשי ניהול בעלי ידע בתחום הזה.
אינני יודעת אם הלכת למכללה ובררת על העניין אבל הם ישעו לתת לך את כל הפרטים לעומק. וחשוב מאוד שתבחר במסלול שמתאים לשאיפות העסקיות שלך בעתיד.