שלום שמי נאור אני מתבלט בין לימודים לתואר ראשון בחשבונאות .והתמחות בראיית חשבון לבין לימודי תואר ראשון משולב במנהל עסקים ומשפטים . שניהם יתנו לי אותם כלים להתמחות הכיוון שלי הוא תחום פיננסי .אבל עורך דין אני לא רואה את עצמי . שני תעודות בתואר אחד זה מצוין אבל הרמת קושי בין שני התארים זה מטורף .. לכן אני מתלבט ..בין שני סוגי התארים ..
ש
שני יונגר
לימודים בתחום פיננסי
שלום נאור,
אם אתה מעוניין בתחום פיננסי, לא ברור לי למה ללמוד משפטים. אם אתה לא רוצה להיות עו"ד אז חבל לבזבז את הזמן על תואר כל כך קשה ותובעני כמו משפטים.
לידיעתך, תמיד תוכל ללמוד משפטים ללא משפטנים לתואר שני, אם הידע המשפטי ודיני חוזים יהיה חשוב לך בעתיד. נכון להיום כל שילוב כגון כלכל ומנהל עסקים, מנהל עסקים בהתמחות במימון חשבונאות, או חשבונאות וכלכלה או מנהל עסקים יהיה לך טוב.
לדעתי אין הרבה התלבטות פה.
בברכה, שני
נ
נאור
לימודים לתואר ראשון
בקשר לפנייתי מפעם קודמת .. האומנם עורך דין לא יתן לי שום כלי או שום דבר לתחום הפיננסי . אבל יש לי כמה שאלות לגבי זה ? מה התואר המשולב יתן לי בהיצע של השוק ובמקביל לתואר החשבנאות הרגיל . ואם רואים תואר משולב של חשבונאות ומשפטים אולי זה יתן לי יותר אופציות בעתיד .. כי זה גם רואה חשבון וגם עורך דין .. שתי מקצועות מבוקשים בשוק
תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה ,חשבונאות ומימון ,כל המקצועות האלה השילוב בניהם זה רק חיזוק התפיסה בעולם הפיננסי אבל אולי המקצוע המשולב בגלל שהוא שונה אחד מהשני יכול להיות שהוא מענייין ויתן לי המון אופציות לעתיד .. ?