שלום אני נמצא היום במסלול מנהל עסקים בהתמחות מימון ובגלל הרבה הערות של אנשים של לא עושים עם זה כלום וזה לא שווה כלום וגם רו"ח יכול להתעסק במימון אז התחיל להתערער בטחוני ואני שוקל לעבור לראיית חשבון. אם מישהו יוכל להביע דעה אמיתית בעניין אני אשמח. כמו כן מה מצב הביקוש בשוק לאנשי מימון ולאילו תפקידים אפשר ליעד אותם מהכי נמוך להכי גבוה. תודה
מ
מיכאל
אני מתפלא עליך
אתה לומד מנהל עסקים ולא מתעדכן בשוק העבודה? תעשה חיפוש למילה הצפה / ראיית חשבון / בועת ההשכלה הגבוהה / התמחות וכו'. תבין לבד
ש
שני יונגר
מנהל עסקים או חשבונאות
שלום,
ראשית אני מניחה שאם תמשיך ותשאל יאמרו לך גם על ראיית חשבון שלא כדאי להיכנס לתחום הזה כ הוא רווי. לכן המסקנה היא שכל תחום שבו תבחר בשוק של ימינו לא מחכים לך בסופו בזרועות פתוחות בשום מקום עבודה ועל כל תפקיד צריך להילחם, מה לעשות זאת המציאות התעסוקתית בישראל.
לגבי מנהל עסקים בהתמחות במימון, ראשית עיקר המסיימים את המסלול מתחילים עבודתם בתחום הבנקאות. זה המסלול האיטי והקל ביותר עבור עיקר בוגרי המסלול. עולם הבנקאות אמנם דורש הרבה ומשלם פחות, אבל המחיר הוא עבודה ללא ניסיון והכשרה לאורך כל תקופת ההעסקה במיוחד בכל נוגע למימון ואשראי בכלל.
מתחום הבנקאות לאחר שנתיים שלוש אפשר להמשיך לתעסוקה בבתי השקעות, בחברות ביטוח בבורסה לני"ע ועוד ועוד.
בתחום של מימון ומנהל עסקים בכלל אפשר להגיע הכי גבוה, לאן שאתה רק חולם, רק צריך לעשות ולשאוף ולדחוף קדימה כל הזמן. מי שרוצה מנוחה שיחפש עבודה במקום עם וועד ולא יחפש קידום.