יש לי תואר ראשון בקרמינולוגיה מ-2008, לא עסקתי בתחום. אני עובדת כפקידה מאז ואני מ-א-ו-ד משועממת. יש לי קליטה מהירה ותקשורת בינאישית גבוהה. מעוניינת ללמוד לתואר שני או קורס מקצועי. רק שנראה כי אין ביקוש בשוק העבודה לכלום! חשבתי על הסבה להוראה והתחרטתי, כנ"ל לגבי מורה דרך.. מחפשת ללמוד משהו שישלב לבסוף עבודה עם אנשים, ניהול, הפקה ושרות..שבכך לדעתי אני הכי טובה כי אני אוהבת לעזור לאנשים ולתת מענה אוהד.
ש
שני יונגר
אפשרויות לשינוי כיוון מקצועי
שלום ליזי,
אולי כדאי שתשקלי לעבור לתחום משאבי האנוש, שם יש מקצועות שנשמעים בדיוק כמו מה שאת מתארת. אני אפילו לא בטוחה שתהיי חייבת לעשות תואר נוסף אקדמי כרגע כדי לעשות את הצעד הראשון בתחום, כי יש חברות המקבלות עובדים גם ללא ניסיון בתחום. אם חשוב לך לרכוש כלים כדי להיכנס לתחום יש לך אפשרות לעשות קורס במשאבי אנוש ולהתחיל את הדרך. אינני יודעת היכן את גרה, מכיוון שציינת שאין דרישה באף תחום, אך בתחום הזה יש תעסוקה בכל מקום בארץ, כך שאולי זה שווה בדיקה.
לגבי מקצועות נוספים, אולי תחומי הטיפול האלטרנטיביים יכולים להיות מעניינים עבורך או אפילו לשקול ללמוד עבודה סוציאלית, שהיא הקרובה ביותר לתחום התואר הראשון שלמדת.