אני רוצה להתחיל ללמוד לתואר ראשון במנהל עסקים אבל כל פעם שאני אומר את השילוב הזה ללימודים אני מקבל תגובות שהשוק מלא, ויש פער גדול בין ההיצע לביקוש.
שאלתי היא כזו, האם באמת יש יותר מדי סטודנטים בתחום הזה? אני די לוקח כאן סיכון כי אני בין 36 ונשוי ז"א אם אחליט ללמוד אני חייב שיהיה בעוד 4 שנים "תמורה בעד האגרה".
אני ב- 100% אתחיל ללמוד אבל אני מתלבט לגבי התחום. אני די פתוח להצעות לאו דווקא נעול על מנהל עסקים.
ח
חמדי טרבולסקי
מנהל עסקים התמחות בשיווק- היצע וביקוש
שלום אודיכ, מינהל עסקים הינו תחום רחב המאפשר לך להשתלב במגוון רחב של תפקידים בשוק העבודה- אכן זה תחום לימוד מבוקש, אך זהו תחום מבוקש גם בשוק העבודה. אני בהחלט חושבת שתואר ראשון במינהל עסקים יתן לך יתרון בשוק העבודה ויפתח לך אפשרויות רבות.
בהצלחה.
א
אליאן
אני מסכימה מאוד, ובנוסף...
הייתי ממליצה שתבחר מקום ששומר על רלוונטיות למה שקורה במשק הישראלי, כדי שתקבל את היתרון של לימודי מנהל עסקים. אני לומדת בקריה האקדמית אונו וגם אני התחלתי ביחסית גיל לא צעיר (לפחות לא בהשוואה לגיל הממוצע:) )ף, אבל זה לא מפריע לשניה ויש לך גם אפשרות לעשות מסלול ערב במידה ואתה רוצה לשמור על משרה מלאה.
לשיקולך, אני חושבת שזה יעניק לך את היתרון שאתה מבקש בשוק העבודה.
בהצלחה!
י
יניב
המלצה
אם אתה מעוניין בתואר במנהל עסקים אני ממליץ בחום על המרכז ללימודים אקדמיים באור יהודה.. לימודים ברמה גבוהה , אווירה מעולה בקמפוס ומרצים שמשקיעים באמת מכל הלב.. מומלץ ביותר!
נ.ב
אם יש לך זיקה מתמטית הייתי ממליץ ללכת לכיוון של מנהל עסקים ומימון או חשבונאות.. לטעמי השוק באמת מוצף בבוגרי שיווק / משאבי אנוש וכו'.. - תזכור שאתה צריך תואר שיעיד על היכולות שלך ואין ספק שבשביל לסיים תואר במימון/ חשבונאות/ כלכלה צריך יכולת גבוהה.. בהצלחה!