שלוםתאני בת 50 ומעוניינת ללמוד מנהל עסקים למנהלים,כולי חששות ביררתי במכללת רופין אני אמורה לעשות מכינה ולהתחיל השנה ביוני ,רציתי לדעת מה דעתכם מבחינת קושי לימודים בגיל הנ"ל מה אחוז העוברים ומקבלים תעודה,האם רמת האנגלית ומתמטיקה קשים ,מהי כמות ההשקעה ביום יום ?פשוט מפחיד להתמודד היום עם הלימודים ומצד שני אני מאוד רוצה להתחזק בתחום וובעבר אהבתי ללמוד התגעגעתי ללימודים אודה על תשובתכם ואם יש מבינכם כאלה שלומדים במסגרת הנל אשמח לקבל את חוות דעתכם הלימודים הם לשמונה סימסטרים ללא חופשת קיץ,באמצע השבוע לימודי אחה"צ וביום שישי בוקר ובנוסף ימים מרוכזים למקצועות הבחירה,תודה
מ
מיטל
תשובה לאורנה
שלום, על פניו הדרישות לתואר ראשון מבחינת פניות הם גבוהות. מצד שני אם את אוהבת ללמוד הנ"ל לא יהווה עבורך עומס...... מה שחשוב לבדוק האם את רוצה ללמוד מנהל עסקים למנהלים כי את עוסקת בתחום? האם יהיה ללימודים שימוש עבורך? במהלך שנת הלימודים מלבד נוכחות בשיעורים עלייך להגיש מטלות ופרזנטציות על בסיס חודשי. בתקופת המבחנים (פעמיים בשנה) האוירה קצת יותר לחוצה...... אני ממליצה לך להגיע לפגישה אישית במוסד האקדמי שבו תרצי ללמוד ותוכלי לבחון את תכנית הלימודים והיקפה. ניתן לפנות לאתר לייעוץ חינם בהצלחה מיטל
א
אורנה
תואר ראשון מנהל עסקים בגיל 50
שלום מיטל תודה על תשובתך לא הבנתי את המשפט "על פניו הדרישות לתואר ראשון מבחינת פניות הם גבוהות" מה הכוונה מבחינת פניות? הייתי בפגישת יעוץ וההתלבטות בעינה עומדת בכל זאת מדובר ב3 שנים נאמר לי מכינה של חודשיים אני צריכה לעשות מבחן תיל אני פטורה(למדתי בעבר חשבונאי בכיר) אודה על תשובתך אורנה
מ
מיטל
המשך תשובה מנהל עסקים
שלום, הכוונה שלי הייתה שהדרישות בתואר ראשון הם בד"כ שתהיי פנוייה ללימודים כ-5 ימים בשבוע הן פיזית במוסד האקדמי והן מבחינת זמינות לביצוע מטלות ועבודות במהלך הסמסטר ועוד לפני המבחנים. ראי המשך תשובה בתחילת הדף בברכה, מיטל