שמחתי לחכות כדי לקבל את תשובתך. כאשר חיפשתי דירוג כזה מצאתי לגבי שנת 2006 למכללות ואוניברסיטאות.. האם אני יכולה אז לראות בדירוג שם כתקף גם לזמן זה? כרגע אין באפשרותי להתקבל לאוניברסיטה הפסיכומטרי נמוך מידי. אז אני שוקלת בין מכללה שהיא או אחווה עם תואר של בן גוריון או גליל מערבי עם תואר של בר אילן או בכלל ללכת לעמק יזראל שדורגה ראשונה מהמכללות שלהם יש תואר משלהם. מה לדעתך כדאי לי? ממש אין שום שינוי עם רשום תואר של אונ' או מכללה? אז על פי מה כן מקטלגים אותי כ"מוצלחת" או לא..?
ד
ד"ר עמי שקד
יעל
אני הייתי הולך על תואר של בר אילן
ד
ד"ר עמי שקד
יעל-אשמח לפירוט
הדרוג שמצאת משנת 2006 יכול בהחלט לשמש עבורך מדד מסויים יחד עם זאת ומעבר לדרוג זה או אחר,חשובה ההתרשמות האישית שלך מהמכללות שאת מיקדת לעצמך והנה אני שומע ממך שצמצמת את הבחירה בין 2 מכללות: אחווה או הגלילהמערבי.אם אינני טועה מדובר בשתי מכללות הממוקמות רחוק מאוד אחת מרעותה.כך שנכנס לשיקול מקום המגורים,תעסוקה שלך במהלך הלימודים,גובה שכר הלימוד וכדומה.כל אלה נכנסים לתמונה בזמן שאת מקבלת החלטה היכן ללמוד מבחינה אקדמית בלבד הייתי מעדיף תואר של בר-אילן .אין זאת אומרת שתואר של חיפה איננו ראוי מציע לך לקבל אינפורמציה משתי המכללות שעל הפרק ואולי אפילו לבקר אישית ביום פתוח שהן עושות עבור מתענינים ואז תוכלי להתרשם בגוף ראשות וללא מתווכים בהצלחה יעל