אני סטודנטית שנה שלישית בקמפוס באילת, ואני רוצה להזהיר את כול המתכנן ללמוד שם בקרוב מפני היחס הקר של עובדי הקמפוס- המזכירות וההנהלה אל הסטודנטים, לא אחת פניתי אליהם בשאלות ובבעיות והרבה פעמים זכיתי לחוסר יחס או הפניה למייל או פקס (ללא שם או מספר טלפון או מישהו ספציפי שאיתו אני יכולה לדבר)באוניברסיטה בבאר שבע, מה שהרבה פעמים גרר ממני זמן רב ומשאבים מיותרים למציאת מענה, קחו את זה בחשבון.
ד
ד"ר עמי שקד
אושרת
חבל לי שזו הייתה חווית הלימוד שלך.מקווה שבהמשך דרכך תזכי לחוויית לימוד חיובית בה התלמיד הוא במרכג ההווייה החינוכית
א
אדם
איזה קשקוש...
אושרת, אני גם למדתי באילת והחוויה הייתה מאוד חיובית. היחס היה מאוד אישי מצד ההנהלה והמזכירות ולא אחת הם עזרו לי מאוד. נראה שאת מנצלת בעיה אישית שלך להתנגח במוסד שלם...
א
אושרת
תגובה
לצערי זו לא היתה פעם אחת או פעמיים, זה קרה מס' פעמים ולא רק לי, מדיבורים עם עוד סטודנטים יש עוד הרבה שקיבלו יחס כזה וכתואה מזה עשו קורסים מיותרים או נפלו בין הכיסאות... אני לא אומרת שכולם חוו את אותה חוויה, ואני מאוד הייתי מרוצה מאוד מהמרצים המאוד סובלניים ומסבירים (שדרך אגב מלמדים גם בב"ש), אך לצערי זה משהו שחוזר על עצמו ותלונות לא הועילו- חבל.
מ
מתעניין
שאלה לאושרת
את ממש מזהירה לא ללמוד באילת אבל מצד שני כותבת על כך שהמרצים סובלניים ומסבירים שבעיני זה נראה יותר חשוב להצלחה בלימודים... האם רק בגלל בעיות במזכירות לא כדאי ללמוד שם? האם את יודעת שבמקומות אחרים אין בעיות כאלה?
כ
כרמית
יחס אישי לא תמיד יכול לפצות על חוסר יכולת אקדמית
את בטוחה שאת סטודנטית בקמפוס אילת? נשמע יותר כמו עובדת במכללת השד יודע איפה, שרוצה להציע תואר בפסיכולוגיה שלא ניתן להתקבל איתו לתואר שני בשום מוסד מכובד.... למדת פעם בקמפוס של אוניברסיטה גדולה? למדתי באחת מ-4 האוניברסיטאות הגדולות בארץ. יש לי רק מילים טובות להגיד על אותה אוניברסיטה. אבל מה - לא ראיתי פרצוף של מזכירה אקדמית ב-3 השנים של התואר. הגשתי עבודות לתיבה, קיבלתי הודעות ותוצאות של מבחנים על לוח מודעות. ממה שאני שומעת מאחותי שלומדת בקמפוס אילת - היחס והמענה שמקבלים שם טוב לאין ערוך ממה שזכיתי לו. מהניסיון שלי - סטודנט רציני, שלא נכשל בקורסי חובה, שלא צריך לבקש כל הזמן מועדים מיוחדים או לנפנף באישורים רפואיים וכו' - לא ממש צריך את הרכזות האקדמיות. אם את בכלל סטודנטית בקמפוס אילת - את כנראה מהפחות רציניים...
ד
ד"ר עמי שקד
קמפוס אילת-חדל קשקשת
אני מציע לחדול מהקשקשת סביב פנייתה של אושרת בעינין חוויותיה כתלמידה באילת וזאת מסיבה פשוטה ופרקטית:בכל פעם שמגיעה פניה כל שהיא לאתרנו הניכבד אני מקבל הודעת מייל על כך, מה שמחייב אותי להכנס לאתר--כמי שמנהלו, על מנת להגיב. לאחרונה נכנסתי מספר פעמים לאתר--מה שבכל זאת גוזל זמן,רק בכדי למצוא הגיגים שלא עלי להגיב עליהם.כך שאם נא מצאתי חן בעיניכם חיסכו ממני טירחה מיותרת זו והמשיכו בפניות עיניניות עליהם אני מגיב באהבה ,ואתם מוכרחים לחודות גם שדי מהר. מאחל לכם שבתשלום ומבורך והצלחה בכל אשר תפנו לעשות דר' עמי שקד