לימודי CBT , מהן הדרכים להגיע לתואר רשמי ומוכר? (אין לי שום תואר)
ש
שני יונגר
תנאי קבלה לקורס CBT
שלום משה,
מסלול לימודי CBT מועד למטפלים בפעול בעלי השכלה בתחום למשל: עובדים סוציאליים, אחים ואחיות, פסיכיאטרים, וצוות רפואי במחלקות פסיכיאטריות ובאגפי אשפוז. אני מניחה שגם עם ניסיון טיפולי מתאים ועם השכלה (גם תעודה) בתחום בריאות הנפש וניסיון. מכיוון שלא ציינת שום הקשר לתחום קשה לי לומר לך אם אתה מועמד מתאים. בכל מקרה כל הפרטים על התחום בקישור בתחתית התשובה שלי.
קבלה לקורס cbt וdbt
מעוניינת ללמוד cbt וdbt אין לי תואר עובדת 3 שנים כמטפלת רגשית[כולל החזרים מקופןת חולים] למדתי 4 שנים במכללת תלתן
ב
בל סוקול
לימודי CBT ללא תואר ?
האם יש אפשרות ללמוד CBT ללא תואר . אני מטפלת ברכיבה במשך שש שנים וסיימתי קורס קוואצינג בסיס ובחיר .
נ
נועה חזן
לימודי CBT ללא תואר
שלום בל,
לימודי CBT פונים לבעלי השכלה רלוונטית בתחום. המועמדים צריכים להיות בעלי השכלה רשמית בתחום בריאות הנפש או בוגרי תואר בסיעוד עם ניסיון (ולעיתים גם תואר שני). קורס קואצ'ינג לא רלוונטי ללימודי CBT היות ולא מדובר בהסמכה רשמית אלא בלימודי תעודה שבהם מקבלים הסמכה ממוסד הלימודים עצמו בלבד ולא מגורם רשמי מקצועי בתחום הבריאות או בריאות הנפש. יכול להיות שההכשרה שלך בטיפול ברכיבה תתאים במידה ועברת הכשרה מקצועית רשמית. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול, מוסדות הלימוד, תכני הלימוד ועוד.
לימודי cbt
לימודי cbt מתאימים לבוגרי תואר ראשון בפסיכולוגיה או שיש צורך בתואר שני?
מ
מאיה פורט - יועצת לימודים
לימודי cbt
שלום שחר,
על מנת להתקבל לקורס CBT על המועמדים להיות בעלי השכלה רשמית בתחום בריאות הנפש או אחיות מוסמכות בעלות ניסיון (ולעיתים גם תואר שני). לעיתים יכולים להתקבל גם אנשי חינוך. אני ממליצה שתוודאי מול מוסד הלימודים בו את מעוניינת ללמוד שאכן ניתן להתקבל ללא תואר שני. לעיתים תנאי הקבלה משתנים ממוסד למוסד. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למידע נוסף בנוגע לקורס CBT.