א. לצערי אין לי בגרות מלאה כך שזו תיהיה בעיה עבורי ללמוד באונברסיטה רגילה,שמעתי שאונברסיטה רגילה נחשבת יותר כשיוצאים לשוק העבודה.
ב. כשהגעתי ליעוץ באחת האונברסיטאות הפתוחות,וביקשתי לשאול איזה חומר הכי קל ללימוד כדי להבין אם אני באמת אתחבר לזה,אז היועצת יעצה לי ללמוד קודם פסיכולוגיה קוקנטיבית או פסיכולוגיה התפחותית מינקות להתבגרות,לא זוכרת בדיוק מה מהם אבל אחד משניהם היא בטוח יעצה לי ללמוד קודם.
ידוע לד"ר שקד אולי מדוע היועצת יעצה לי ללמוד קודם דווקא את הנושאים האלה,ואתה מציע לי משהו אחר?
תודה
איזבלה..
ד
ד"ר עמי שקד
איזבל-וברשותך עוד שאלה
איזבל יקרה אם אין לך בגרות מלאה הרי שבמילא לא יקבלו אותך ללימודים באוניברסיטה "רגילה" כך שהפתוחה נותנת לך הזדמנות נאותה ללמוד פסיכולוגיה אם אלה הקורסים שהציעו לך הרי שנראה לי מאוד מתאים עבורך דוקא להתחיל עם הקורס בפסיכולוגיה התפתחותית שהוא אמור להיות קורס מעיניין ופחות קשה מהקורס בפסיכו' קוגניטיבית.כנראה שזו בסיבה שהיועצת הציעה לך קורס זה בת כמה את ?הסיבה לשאלתי היא שאם את בת 30 ומעלה ולמרות שאין לך בגרות מלאה תוכלי לעשות לימודי מכינה ואז להתקבל ללימודים במכללה היתרון בלימודים במכללה או באוניברסיטה שאת לא לומדת לבד אלא בכיתה עם עוד סטודנטים בעוד שבפתוחה הלימודים יותר עצמאיים נסי להשיג אותי טלפונית על מנת שאצליח להכווין אותך באופן יותר ממוקד ולא דרך מיילים באתר