שלום, אני מתלבטת לקראת איזה מסלול לימודים כדאי להתחיל ללמוד. עד לפני כמה זמן הייתי סגורה על קלינאות תקשורת, הגעתי לזה מתוך התעניינות גדולה בפסיכולוגיה ותואר ראשון בקלינאות תקשורת הוא מאוד פרקטי ויש מה לעשות איתו, לאחרונה דעתי שונתה ומאוד מעניין אותי ייעוץ ארגוני,כידוע לי זהו תואר שני. אז קראתי עוד וביררתי וחשבתי ללמוד משהו שמהתחלה עניין אותי פסיכולוגיה וסוציולוגיה,אך יש לי כמה שאלות. א. איפה נחשב התואר הזה ללמוד,חשבתי על אונבריסטאת חיפה,קראתי גם על עמק יזרעאל,העניין הוא שצריך ציון גבוה של תואר ראשון ליעוץ ארגוני. ב. תואר בסוציולוגיה פסיכולוגיה,במה התעסוקה?
ד
ד"ר עמי שקד
בחירת מסלול-מור
עוד לא התחלת ללמוד וכבר את דואגת לממוצע הציונים בתואר ראשון? אם חשקה נפשך בתחום הייעוץ האירגוני הרי שקודם לכל תתקבלי ללימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה (שילוב עם סוציולוגיה נראה לי מאוד מתאים) ותעשי השתדלות להשגת ממוצע גבוה ואז ירחם השם ותמצאי את המסגרת המתאימה לייעוץ אירגוני--קימות כמה אופציות אך אין טעם לדון בהם בשלב זה.אם תכנסי לתגובות שלי לפונים קודמים תראי התיחסות לתחום של ייעוץ אירגוני אונ' חיפה הינה מוסד מכובד ביותר כמו גם עמק יזרעאל תואר ראשון בפסיכולוגיה יאפשר לך לנסות לקבל תעסוקה במשאבי אנוש או בפרסום או בכל תפקיד שמחייב לפחות תואר ראשון תוכלי גם להתעניין בלימודי תעודה בשיווק או בתחומחם אחרים המקדמים בברכה בעלי תואר ראשון בפסיכולוגיה אך כאמור,אם את נעולה על פסיכולוגיה לכי על זה ושיהיה בהצלחה שנהטובה