שלום רב:) אני עושה עכשיו פסיכומטרי, ורוצה ללמוד בעתיד פסיכולוגיה , עכשיו רציתי לדעת מה יותר טוב לקחת פסיכולוגיה דו חוגי(מה זאת אומרת בעצם?) או ללמוד פסיכולוגיה נטו? בקשר לבגרויות יש לי להשלים לשון ומטמתיקה ל3 יחדיות,שמעתי משו על מחינה אבל לא כ"כ הבנתי מה ואיך,האם כדי?ולפסיכולוגיה אני צריכה להשלים ל4 יחידות מטמטיקה? ונורא מעניין אותי גם לשמוע ולהרחיב ידע לפני זה,שמעתי שאפשר ללכת לכנסים להאשרת פסיכולוגיה וכאילו,אבל לא כ"כ מצאתי,אולי מישו יודע פה?והבנתי שיש אפשרות לבואו ורק להקשיב בשיעורים שמעבירים באוניברסיטאות ,אני יכולה לעשות את זה?עם כן איך? ואיפה הכי כדי ללמוד פסיכו'?
ד
ד"ר עמי שקד
דיאנה
עדיף פסיכולוגיה כחוג מלא--"חד חוגי" שרוב תכנית הלימודים היא בפסיכולוגיה על מנת להתקבל ללימודי פסיכולוגיה עליך לשפר את הבגרות שלך ככל שניתן ואם 4 יחידות ישפרו את הממוצע שלך אז לכי על זה כנסים מיועדים לאנשי מקצוע ולכן לא מצאת בדקי באוניברסיטאות המלמדות פסיכולוגיה אם יאפשרו לך ללמוד מסםר קורסים בסטטוס של "שומעת חופשי" שזה רק להקשיב בלי חובת מבחנים וכדומה הכי כדאי ללמוד פסיכולוגיה זו שאלה מאוד מורכבת וקשורה בין היתר באם בכלל יקבלו אותך ללימודים( הסינון מאוד קפדני) באזור מגורים וכו' כל אחת מהאוניברסיטאות היא טובה
ד
דיאנה
רוצה ללמוד פסיכולוגיה תשובה
ומה עם לעשות מכינה כדי לשפר בגרויות האם זו אפשרות טובה?
ד
ד"ר עמי שקד
דיאנה
לצערי אין לי תשובה לשאלתך האם מכינה משפרת ציוני בגרות באופן הרשמי
ד
דיאנה
רוצה ללמוד פסיכולוגיה
ומה עם מכללות?איזה יכולה להיות טובה כדי ללמוד בה?(עם אופציה לתואר שני)
ד
ד"ר עמי שקד
דיאנה-רוצה ללמוד
מציע לך לפנות באופן אישי למכללות המלמדות פסיכולוגיה או מדעי ההתנהגות ולברר בעצמך איזה מכללה תתאים לך ביותר ואני מאחל לך הצלחה