שמי גבי, אני בן 31 והייתי רוצה להתחיל ללמוד פסיכולוגיה. מהן האפשרויות העומדות בפני והאם זה לא קצת מאוחר להתחיל בגיל כזה ??
חשוב מאוד שאני אוכל לעבוד במקביל, כי אני מחזיק עבודה קבועה. בנוסף, מהם תנאי הקבלה במכללות כיום.
תודה מראש, גבי.
ד
ד"ר עמי שקד
גבי
הגיל לא רלוונטי ואין סיבה להמנע בגללו באוניברסיטאות ירדשו ממך ממוצע גבוהה של ציוני בגרות ופסיכומטרי בציון מאוד מאוד גבוה.תצטרך להכנס לאתר הספציפי של האונ' שאתה מעוניין בה לקבל תשובות מדוייקות במיוחד מאחר ותנאי הקבלה משתנים מעת לעת במכללות הדרישות פחות מחמירות אבל עדיין תצטרך פסיכומטרי--באיזה ציון? שוב תלוי במכללה הספציפית ואין ברשותי הנתונים האלה ברוב המכללות אפשר ללמוד במרוכז ולעבוד בעבודה סדורה
ל
לימור
לימודים מאוחרים - ?!
היי לכולם. אני בת 35 ומעולם לא יצא לי ללמוד לימודים אקדמיים לצערי .... אבל היום אחרי שהילדים שלי כבר גדולים מספיק אני בהחלט רוצה להגשים חלום וללמוד פסיכולוגיה. בעקבות הצעתך מיקה, התקשרתי למכללה למנהל ונקבעה לי פגישה עם יועצת לקבלת מלוא הפרטים אבל הבנתי שלבני שלושים ומעלה ישנה אפשרות להתקבל על בסיס פסיכומטרי בלבד ( בציון 550). ובעצם צריכים לעבור סמסטר ראשון בציון של 80 . אני חושבת שצריך גם ראיון אישי או משהו כזה... אני קצת חוששת לעשות פסיכומטרי עכשיו אבל אולי הגיע הזמן לא לדחות את החלום....?!