שלום, אני עומדת לסיים תואר ראשון בפסיכולוגיה בפתוחה בממוצע גרוע שכרגע עומד על 80, מכיוון שהבנתי שאין לי כל כך סיכוי להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה כלשהי, אני רוצה לדעת מה בכל זאת ניתן ללמוד כהמשך לצורך מקצוע כלשהו. הבעיה היא כזאת שאני לא כל כך יודעת מה האופציות העומדות בפני, אני בטוחה שאם אני אשמע מה בכלל יש לשוק להציע אני אדע לכוון את עצמי קצת יותר. אני מוכנה להשקיע ולעשות השלמות כנדרש אבל אני אבודה ולא יודעת לאן בכלל לפנות... אשמח לשמוע מה עלי לעשות.... תודה רבה, סמדר
ד
ד"ר עמי שקד
סמדר
קשה לייעץ לך על כיווני התמקצעות מבלי לבחון באופן מעמיק מהן העדפותייך לקריירה מקצועית,לאיזה תחומים את יותר מתאימה מבחינת תכונות ואיפיוני אישיות ומוטיבציה וכדומה ניתן לבחון אפשרויות ללמוד משאבי אנוש כלימודי תעודה או לתואר שני ולעסוק בהשמה מקצועית.יש אפשרות לעושת תואר שני בייעוץ אירגוני אם זה בכלל תחום שמענין אותך.יש גם אפשרות לעשות הסבה לחינוך וללמוד חינוך מיוחד או ייעוץ חינוכי ולהתמחות בטיפול בלקויות למידה של ילדים.אפשר לעבור ללימודי תקשורת או יחסי ציבור או שיווק--תחומים שלתואר ראשון בפסיכולוגיה יש עדיפות מה דעתך לעבור תהליכי אבחון והערכה על מנת לבחון למה את הכי מתאימה? בבר-אילן יש שרות הנותן ייעוץ והכוונה תעסוקתית במיוחד כשלא ממש ממוקדים על כיוון...