היי, סיימתי לימודי תואר ראשון בתעשייה וניהול ואני מעוניינת לעשות הסבה לחינוך מיוחד האם כדאי לי לעשות תעודת הוראה באחווה ולקבל תואר מורה מוסמך בכיר? עם תעודה כזו ניתן לעבוד במסגרות של משרד החינוך וגם אם ארצה באופן פרטי? או שאולי ישנה אפשרות ללמוד תואר שני בחינוך, השאלה אם חייבים להוסיף לזה גם תעודת הוראה? ואם כן היכן ניתן ללמוד? אני בעיקרון מאיזור הדרום תודה רבה מראש, כוכבית
מ
מיטל ווארפול
הסבת אקדמים להוראה
שלום כוכבית, כדי שיהיה לך רקע מספק לעבודה בתחום החינוך אני ממליצה לך לעשות הסבה מלאה הכוללת תואר +תעודת הוראה. כדי להשתלב במסגרת משרד החינוך עלייך להיות עם רקע ונסיון בחינוך +תואר (ברוב המקרים) ותעודת הוראה לעומת זאת במכונים פרטיים המלמדים לבגרות או תיכונים פרטיים כמו אנקורי וכו' תוכלי להתקבל רק עם תעודת הוראה ונסיון בתחום. מהי מטרת העל שלך להיות מורה? ליסודי/לתיכון? אשמח לתשובתך כדי לתת לך תשובה מפורטת. מיטל
כ
כוכבית
הסבת אקדמאים להוראה
היי מיטל, אני עוד מתלבטת אבל מעניין אותי חינוך מיוחד לגיל הרך בפרט לקויות למידה למיניהם וגם קלינאי תקשורת אבל לזה אם אני לא טועה הדרך ארוכה.. הייתי רוצה גם את האפשרות להשתלב בחינוך הבלתי פורמאלי. חבל לי להתחיל מחדש תואר ראשון בתחום לאחר שכבר למדתי 4 שנים מחכה לתשובתך, כוכבית
מ
מיטל ווארפול
לימודי המשך
שלום כוכבית, אם מעניין אותך תחום לקויות למידה אני ממליצה לך להתעניין בתואר שני לקויות למידה אשר נפתח השנה באוניברסיטת תל אביב. תנאי הקבלה לא בשמיים ואת מסיימת את התואר עם תעודת מאבחן מומחה לקויות למידה. אשמח לענות על שאלות נוספות. איזה עוד תחומים מעניינים אותך? בברכה מיטל ווארפול