שלום אני מעוניינת לעשות הסבה מתואר ראשון בניהול ותקשורת להוראה ואני נורא מתלבטת בין יסודי לעל יסודי, מה עדיף, איזה גיל פחות בעייתי להתחיל איתו האם יש דבר כזה תעודת הוראה כללי, אם אני ארצה ללמד למשל חינוך גופני ביחד עם ספרות הסטוריה וכו'.. או האם כדאי לעשות תעודת הוראה עם התמחות במשהו אני בבלבלה..כל עצה תתקבל בברכה
י
יעל
שלום זיו
באתר לימודים בישראל קיימים פורומים מוסדות לימוד ולבדוק אם ישנו שילוב של התעודות הוראה שביקשת.
בנוסף תוכלי לפנות לסמינר הקיבוצים שם ניתן ללמוד הסבת אקדמאים לחינוך.
הסבה-
הסבה- אני הלכתי על תעודת הוראה באנגלית,על יסודי. את יכולה לשלב 2 תחומים ולקבל תעודת הוראה בשני תחומים, אין בעיה עם זה לדעתי, אך אני לא שמעתי על תעודת הוראה כללית ולא נראה לי שיש כזה דבר.
בעקרון אם את רוצה המלצות לגבי מה רווחי ומה הכי כדאי ללמוד אז גם אנגלית וגם מתמטיקה הינם מקצועות נדרשים שחסרים בהם מורים ובשניהם יש אופציה לשיעורים פרטיים שיכולים להוסיף לך סכום נכבד מאוד לתלוש המשכורת של משרד החינוך. לגבי מה עדיף לך ללמוד- תלוי לאיזה סוג אוכלוסיה את מתחברת! איפה את מתכוונת ללמוד?
בהמשך להודעה קודמת
חשבתי ללמוד בלוינסקי אבל לא סגורה על כך. אני נורא מתלבטת בין ללמוד הוראה או חינוך לגיל הרך עד כיתה ז' או על יסודי עם התמחות בהסטוריה (בטוח לא אנגלית ומתמטיקה:)) לא טובה בזה מי יודע מה. כל מיש אני מתיעצת איתו, גם אם זה מורים טוענים שאני עושה טעות, שלא אלך לעבוד בזה כי אין בזה כסף וכבוד..וכל הזמן רק מציקי לך. מה שכמובן מוריד מכל העניין בקיצר נראה לי שאני אלך בכל מקרה ללמוד את זה, ה השלמות של שנה ואם לא אוהב אז לא נורא\ תמיד אפשר לבחור במשהו אחר