מאוד מושך אותי תחום החינוך ולאחר שקראתי המון באינטרנט באתרי מוסדות הלימודים שמלמדים חינוך לתואר ראשון התבלבלתי עוד יותר מכיוון שיש המון נושאים שמעניינים אותי כמו : חינוך, חינוך מיוחד וכל נושא האבחון הדידקטי , חינוך לגיל הרך , ניהול בחינוך . השאלה שלי היא האם יש אפשרות ללמוד לתואר ראשון כמה מהנושאים שציינתי קודם יחד ? שאלה נוספת היא מהם המקצועות להם יש ביקוש היום בתחום החינוך? ואיזה תואר יש לעשות על מנת לעבוד בהם? אני נורא מבולבלת אשמח אם תעזרו לי לעשות סדר בבלאגן.
מ
מיטל ווארפול
לימודי חינוך
שלום ליאור,
לימודי חינוך מיוחד ואבחון דידקטי הולכים יחד. כלומר, אם תלמדי חינוך מיוחד לתואר ראשון תוכלי להתקבל ללימודי אבחון דידקטי ולקויות למידה. נוסף לכך, אם תלמדי חינוך לגיל הרך או מנהל בחינוך תוכלי להשתלב באקדמיה בלימודי המשך.
השאלה החשובה מה את יותר אוהבת? האם את רואה עצמך בעבודה כגננת או כמנהלת מוסדות חינוכיים? או כמדריכה ילדים או בוגרים עם צרכים מיוחדים? לפי תשובתך אוכל לנסות ולהמשיך לכוון אותך....
בברכה מיטל ווארפול
ל
ליאור
תודה על התגובה המהירה...
זו בעצם הבעיה העיקרית שלי שאני רואה את עצמי עוסקת בניהול בתי ספר אך מצד שני כל נושא האבחונים (בעיקר בגילאי בית הספר היסודי) מאוד מאוד מעניין אותי , זו הסיבה ששאלתי למי ממקצועות אלה יש יותר ביקוש כיוון שאני בטוחה שכל מסלול שאבחר יעניין אותי אך אני רוצה לדעת שאני יכולה גם למצוא עבודה בתחום.
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שלום ליאור,
לא תהיה לך בעיה למצוא עבודה בכל אחד מהתחומים שציינת. ניתן לעיין בלוחות דרושים, בקטגוריית "הוראה והדרכה" ולראות את הביקוש בעצמך. בברכה מיטל ווארפול