שלום, אני בוגרת תואר ראשון לתקשורת. מעוניינת לעשות הסבת אקדמאים לחינוך מיוחד או להוראת פסיכולוגיה. שאלתי, היכן ניתן ללמוד כדי לקבל תעודת הוראה לפסיכולוגיה, דהיינו להיות מורה לפסיכולוגיה (נאמר לי שבמכללות אין אפשרות כזו). שאלה נוספת, במידה ואני לומדת חינוך מיוחד ובהמשך ארצה לעסוק באבחון דידקטי, האם מספיק כמה שנות ניסיון עבודה בתחום+ לימודים של שנתיים של אבחון, או שהיום ישנו חוק שחובה להיות פסיכולוגים בהכשרה על מנת לעסוק באבחון דידקטי????
מ
מיטל ווארפול
הסבת אקדמאים להוראה
שלום ימית,
לימודי תעודת הוראה פסיכולוגיה מתקיימים באוניברסיטת בר אילן, האוניברסיטה הפתוחה, אוניברסיטת תל אביב ועוד.... לימודי תעודת הוראה חינוך מיוחד:מתקיימים במכללת תלפיות,סמינר הקיבוצים לוינסקי בית ברל ועוד......
בכל מוסד משך הלימודים משתנה לרוב נע בין שנה לשנתיים, תלוי קורסים שלמדת בעבר.....
במידה ותרצי להמשיך לאבחון דידקטי עלייך להיות עם תעודת הוראה ונסיון בחינוך המיוחד, כל ארגון דרישותיו שונות לכן אני ממליצה לך לעיין בלוחות דרושים ולבחון את דרישות הקבלה לעבודה.
אשמח לענות על שאלות נוספות ניתן לפנות לאתר לשירות אישי חינם לקבלת פרטים נוספים על תוכניות לימודים בברכה מיטל ווארפול
י
ימית
הסבה
תודה עך המענה. עד כמה שידוע לי אין תוכנית הסבה ללימודי הוראה לפסיכולוגיה, דהיינו באוניברסיטאות
מ
מיטל ווארפול
תעודת הוראה פסיכולוגיה
שלום ימית,
אין תוכנית הסבה באוניברסיטאות אך קיימת אפשרות להרשם לתעודת הוראה בפסיכולוגיה.
בברכה מיטל ווארפול
ד
דנה
אל תעשי לעצמך את זה!
הלימודים חביבים העבודה מטורפת. אני בסטאז'. קשה לאללה. ועבדתי לא מעט בחיי. תחשבי פעמיים לפני שאת עושה את הצעד הזה.
ר
רותי
שאלה לדנה
דנה, מה הכוונה? יכולה לפרט? אל תעשי זאת לעצמך?