אני רוצה להתחיל ללמוד תואר שני בייעוץ חינוכי אני בשנה שלישית של התואר הראשון שלי (פסיכולוגיה/קרימינולוגיה וסוציולוגיה בבר אילן) איפה אני יכולה ללמוד זאת אם הממוצע שלי הוא 82? אני רוצה משו שקרוב לירוושלים
מ
מיטל ווארפול
תנאי קבלה לייעוץ חינוכי
שלום מור,
תנאי הקבלה לתואר שני ייעוץ חינוכי כוללים ראיון אישי, המלצות וממוצע תואר ראשון מעל 87 באוניברסיטת ב אילן.מאידך. האוניברסיטה העברית בירושלים דורשים 80 ומעלה
תוכלי לגשת למגמה לייעוץ חינוכי לתואר שני ולהתייעץ. בברכה מיטל ווארפול
ט
טל
שאלה נוספת למיטל
מה היא באמת ההתגמשות אם מגיעים עם תארים ראשוני כמו ביולוגיה-שהממוצעים יותר נמוכים מקרימינולוגיה למשך (לי יש ממוצע 82 בביולוגיה..) +תעודת הוראה. מהם הסיכויים להתקבל בבר אילן? בבית ברל? שניהם דורשים מעל 85 אך האם קיים סיכוי? וחוץ מירושלים היכן עוד ניתן ללמוד? האם בכל מקום יש צורך בהתנסות של שנות לימודי הוראה לפני שמתקבלים לתואר בייעוץ?
מ
מיטל ווארפול
דרישות קבלה
שלום טל,
דרישות הקבלה לתואר שני בייעוץ חינוכי שונות ממוסד למוסד כלומר תנאי הקבלה באונירביטת תל אביב שונים מתנאי הקבלה במכללת אורנים או מכללת עמק יזרעאל. לא קיימת דרישה להגשת מועמדות עם נסיון בהוראה אלא נסיון בתחום בהדרכה ייעוץ ריכוז וכו'.....
כדי לקבל תשובה מפורטת אני ממליצה לך לפנות למוסד אקדמי בו את מתעניינת ולבחון מולם את סוגיית ממוצע התואר הראשון