שלום מיטל, אני בעלת תואר ראשון בחינוך שלהאונ' הפתוחה ממוצע 80, ותעודת הוראה מדוד ילין ממוצע 86. אני מעוניינת להמשיך ללמוד ולהתמקד במקצוע יותר טיפולי כגון מטפלת באומנות, פסיכולוגית, יועצת, מורת שילוב וכדומה, (מעוניינת בעבודה יותר פרטנית עם תלמידים או מטופלים) עדיף כמובן שאלמד כבר לתואר שני, אני מחפשת אפשרויות של מוסדות המלמדים יום או יומיים מרוכזים בשבוע או אחה"צ מכיוון שארצה להמשיך לעבוד, האם יש מוסדות שמלמדים בתנאים אלו ואוכל להתקבל? או אפילו לימודים אחרים שמתאימים לעקרון העבודה הפרטנית? באיזה תפקיד יש ביקוש לעובדים ואוכל לשדרג גם את השכר? תודה.
מ
מיקה
טיפול באמנות
הי רונית, אני יודעת שיש המון דרישה למטפלים באמנות בארץ (בגלל המצב הבטחוני הלחוץ כ"כ אבל לא רק) כך שאם יש לך גישה לנושא (רקע בפסיכולוגיה ו/או זיקה לאמנות ו/או זיקה למקצוע טיפולי) – שווה לך לבדוק את התחום הזה כי הוא מרתק! אני יודעת שניתן ללמוד את התכנית בהמון מקומות במתכונת של מספר ימים בשבוע אבל יש מקומות שנחשבים במיוחד בשוק והבוגרים שלהם ממש "נחטפים" (גיסתי למדה בבית ברל למשל שהתכנית שלהם מאוד ותיקה ונחשבת וישר השתלבה בתחום. היא עובדת היום כמטפלת באמנויות בשירות בתי הסוהר בכלא תרצה ומאוד מאוד מרוצה). שיהיה בהצלחה
ר
רונית
עדיין ממתינה לתשובה
מ
מיטל ווארפול
לימודי המשך
אנא ראי תשובה בראשית הדף
מ
מיטל ווארפול
לימודי המשך
שלום רונית,
אני ממליצה לך להתעניין בלימודי תעודה:מנתחת התנהגות מוסמכת, הנחיית קבוצות, אימון הורים, מטפלת ABA, ועוד רוב התחומים שציינת הינם לימודי תואר שני או לימודי תעודה לבעלי תואר שני. תוכלי להתעניין במכונים השונים כגון מכון אדלר, ת.ל.מ, מהות, לימודי המשך באוניברסיטאות ועוד.....
בהצלחה מיטל ווארפול
ר
רונית
תעודה המוכרת במשרד החינוך
שלום מיטל, תודה על תשובתך, אני מנסה לברר יותר על הלימודים שהמלצת לי וזה כבר קצת מסחרר מרוב ריבוי האפשרויות. הלוואי ויכולתי להתייעץ עם מי שיש לו את מרבית המידע גם על כל תכנית ומוסד כך שיעזור לי להחליט. נתחיל בזה שאולי כדאי לי להישאר כבר תחת משרד החינוך ולהמשיך להיות מועסקת שם ורק לשדרג את עבודתי לעבודה יותר פרטנית או טיפולית, השאלה איזה מבין המסלולים שהצעת לי או נוספים מוכרים על ידי משרד החינוך ובאיזה תפקידים אוכל להשתלב שם?
תודה
ר
רונית
אפשרויות תעסוקה
שלום מיטל, תודה על תשובתך, אני מנסה לברר יותר על הלימודים שהמלצת לי וזה כבר קצת מסחרר מרוב ריבוי האפשרויות. הלוואי ויכולתי להתייעץ עם מי שיש לו את מרבית המידע גם על כל תכנית ומוסד כך שיעזור לי להחליט. נתחיל בזה שאולי כדאי לי להישאר כבר תחת משרד החינוך ולהמשיך להיות מועסקת שם ורק לשדרג את עבודתי לעבודה יותר פרטנית או טיפולית, השאלה איזה מבין המסלולים שהצעת לי או נוספים מוכרים על ידי משרד החינוך ובאיזה תפקידים אוכל להשתלב שם?