אני בת 50 עובדת כסייעת לחינוך מיוחד.-התמחות באוטיזם חשבתי לשלב לימודים גבוהים ולהפוך למורת שילוב או מורה לליקויי למידה/חינוך מיוחד/ וכ"ו אילו אפשרויות עומדות בפני? האם לימודי חינוך בא. הפתוחה מקנים לי יכולת להשתלב בתחום? האם יש קורסמקצועי או מכללה שבה הלימודים מתפרסים רק על יומיים בשבוע כדי שאוכל גם לעבוד? האם אני חייבת תואר ראשון? תודה
מ
מיטל ווארפול
מורת שילוב/חינוך מיוחד
שלום דורית
כדי לעבוד בתחום יהיה עלייך להשלים תואר ראשון בחינוך מיוחד עם תעודת הוראה או רק לימודי תעודת הוראה בחינוך מיוחד
תוכלי לפנות לשירות אישי חינם באתר לקבלת פרטים אודות מוסדות לימוד הקרובים לביתך בברכה מיטל ווארפול
ד
דורית
תעודת הוראה
איפה ניתן ללמוד הוראה בחינוך מיוחד? האם אפשר ללא תואר?
מ
מיטל ווארפול
תעודת הוראה בחינוך מיוחד
שלום דורית,
מכיוון שאין לך תואר ראשון בתחום יהיה עלייך להשלים מכינה או פסיכומטרי, תלוי באיזה מוסד תבחרי ללמוד. תנאי הקבלה שונים בין מוסד למוסד תוכלי לפנות למכללת אורנים, מכללת ספיר, אוניברסיטת תל אביב ועוד
בברכה מיטל ווארפול
ש
שרית
אפשרות מצויינת
אני יכולה לשתף אותך ולספר לך על ההסבה המקצועית שעשיתי ופניתי לתחום האימון האישי . אני לומדת אימון אישי במכללת יוזמות ומתכוונת להמשיך לתחום האימון להפרעות קשב וריכוז. יש להם קורס מאוד ייחודי ומקצועי אני לומדת במכללת יוזמות. יש להם קורס מאוד ייחודי ומקצועי .ממליצה בחום !