היי, אני לא בטוחה שהגעתי למקום הנכון,אבל בכל זאת אשאל. לאחרונה נחשפתי לשיטת ABA לטיפול בילדים הסובלים מאוטיזם. ממש התרשמתי כי השיטה עובדת ואני מתחברת אליה. התחלתי להתעניין בלימודים בתחום, יש לי גישה אך לא לימודים פורמליים. מחיפוש באינטרנט הגעתי ל"בית ליאור" ששם מלמדים את השיטה. נראה רציני והכל אך אני כמעט ולא מכירה אנשים שעוסקים בזה. אשמח לשמוע האם יש כאן אנשים שמכירים את התחום ויכולים להאיר את עניי. **אם ההודעה אינה שייכת קבלו התנצלותי מראש**
מ
מיטל ווארפול
לימודי טיפול ABA
שלום הגעת למקום הנכון.....
מטפלים העובדים בגישה טיפולית זו בד"כ הינם בוגרי תואר ראשון בחינוך מדעי התנהגות או פסיכולוגיה. ניתן להתקבל ללימודים אלו ללא תואר ראשון אך כדי להמשיך ולהתקדם בתחום עדיף לקבל גם הכשרה אקדמית.
קיימים ארגונים שונים ללמוד השיטה בניהם מרכז שי, וווינגייט ועוד... בהמשך כאשר תהיא בוגרת תואר ראשון תוכלי להמשיך ללימודי תעודה מנתחת התנהגות מוסמכת באוניברסיטת תל אביב ועוד....
בברכה מיטל ווארפול
ר
רביד
תודה ועדכון
תודה מיטל, מאז חקרתי והתייעצתי עם עוד כמה אנשים שאני מכירה. החלטתי שאני נכנסת לתחום ואני הולכת על הקורס שמציע בית ליאור (בהמלצה חמה של חברה שבעניינים). אני ממש מתרגשת שסוף סוף אעשה מה שאני אוהבת (בתקווה שאני לא טועה..). יש לי מוטיבציה ומקווה שאצליח לקדם ילדים וגם להתקדם בתחום כי הבנתי שאפשר להתקדם יפה בהצלחה לי (: