אני בעלת תואר ראשון בתחום האומנות והספרות וכן לימודי תעודה ב"ניבול משאבי אנוש. בשנים האחרונות עסקתי בתחום המשא"ב...אבל אני רוצה לעשות הסבה לתחום אחר. מישהו יכול לתת לי רקע על תואר שני בלקויות למידה - שנלמד באונ' בר אילן.
מה אני צריכה להשלים כדי להרשם למסלול הנ"ל?
מ
מיטל ווארפול
תואר שני לקויות למידה
שלום, התכנית לתואר שני בלקויות למידה מיועדת לסטודנטים בוגרי תואר ראשון במקצועות: חינוך מיוחד, ייעוץ, וכן במקצועות הטיפוליים והפרא רפואיים כגון: פסיכולוגיה, ריפוי בעיסוק, קלינאות בתקשורת, עבודה סוציאלית. כבוגרת תואר ראשון באומנות יהיה עלייך להשלים קורסים.
תהליך הקבלה: עלייך להציג ממוצע ציוני תואר ראשון (מינימום 87), ראיון קבלה, המלצות והתנסות בשדה.
אנא פני אל המגמה באוניברסיטה לקבלת ייעוץ
בברכה מיטל ווארפול
י
יעל
בהמשך לשאלתי
האם יש "דרך קיצור" לעשות בכדי להגיע לתואר השני בלקויות למידה, כאשר אין לי תואר ראשון במקצועות הנ"ל? האם \ישנה אפשרות לעשות איזו השלמה ( שלא תיקח לי פרק זמן של תואר ראשון שלם בחינוך מיוחד וכו')?
מ
מיטל ווארפול
תואר שני
שלום יעל, כפי שציינתי בהודעה הקודמת, יהיה עלייך להשלים קורסים והנ"ל יכול לקחת בין שנה לשנתיים תלוי היכן את מעוניינת ללמוד, בכל מוסד הדרישות מעט שונות. אנא פני אל המגמה במוסדות השונים לקבלת פרטים נוספים: אוניברסיטת תל אביב, אוניברסיטת בר אילן, מכללת בית ברל אוניברסיטת חיפה ועוד...
בברכה מיטל ווארפול
ע
ערין פארס
הסבה לקויות למידה
תחילת לימודים
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
הסבה ללקויות למידה
היי ערין,
האם יש בידייך תואר ראשון כל שהוא? על מנת להתקבל ללימודי לקויות למידה יש להחזיק בתואר ראשון באחד מהתחומים הבאים : חינוך מיוחד, ייעוץ, וכן במקצועות הטיפוליים והפרא רפואיים כגון: פסיכולוגיה, ריפוי בעיסוק, קלינאות בתקשורת, עבודה סוציאלית. אם יש לך תואר ראשון מתחום אחר ככל הנראה שתצטרכי לבצע קורסי השלמה :)