תודה על המענה המהיר, אשמח להבהרות: *עד כמה שידוע לי גם באוניברסיטה יש מסלול עם תזה ובלי תזה, אם כך מה ההבדל בתואר שני בין מכללה לאוניברסיטה? * האם תנאי הקבלה שכוללים מבחן באנגלית הם תנאי קבלה גם במכללות וגם באוניברסיטאות? * במידה ויש לי ממוצע נמוך בנקודה מהממוצע המבוקש , מה עלי לעשות? האם ידי כבולות? * אני אשמח לקבל אינפורמציה על לימודים לתעסוקה עם נוער בסיכון/
מ
מ
המשך לשאלה - תואר שני בלקויות למידה
* אני אשמח לקבל אינפורמציה על לימודים לתעסוקה עם נוער (לקוי למידה/ נוער בסיכון) אוסיף ואומר שאני בעלת תואר ראשון בחינוך וספרות(ממוצע 84) ותעודת הוראה בחנ"מ וספרות על יסודי * האם מסתכלים רק על הממוצע של התואר הראשון בלי להסתכל על הממוצע של תעודת ההוראה? * בנתונים שלי איזה לימודי המשך היית ממליצה לי?
תודה מראש
מ
מיטל ווארפול
תואר שני מדעי החברה
שלום, 1.ההבדל העיקרי שבמכללה אין מסלול עם תיזה וגם תכנית הלימודים נבנית עפ"י מומחיות הסגל האקדמי והדגשים של ראש המחלקה. 2. לרוב כן, לימודי אנגלית הינם חובה לבעלי תואר שני אלא אם הגעת לרמת פטור והינך בוגר/ת אוניברסיטה 3. בנוגע לסוגיית הממוצע אני ממליצה לך להפנות את השאלה למוסד האקדמי בו תבחר/י ללמוד. למיטב ידיעתי קיימים מוסדות המחמירים ודוחים מועמדות על סמך ממוצע ציונים בלבד וקיימים מוסדות המזמנים לראיון ורק אח"כ מחליטים על התאמה. כדי לקבל תשובה המותאמת לנתונים שלך כדאי לפנות למוסד האקדמי. 4. לימודי תואר שני היכולים להתאים לך: חינוך מיוחד, ייעוץ חינוכי לקויות למידה, חינוך בלתי פורמאלי ועוד...... לימודי תעודה היכולים להתאים לך: מנתחת התנהגות מוסמכת, תכנית הכשרת מטפלים לנוער בסיכון (עמותת על"ם), חינוך -טיפול בבני נוער (הכשרה במרכז מיתרים מכללת אורנים), הרחבת תעודת הוראה והתמחות בבני נוער בסיכון (מכללת בית ברל) ועוד.....
בברכה מיטל ווארפול
מ
מ
תודה
תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי. עזרת לי מאוד...