תעודת הוראה בחינוך מיוחד לצורך עבודה כיועצת חינוכית
תעודת הוראה בחינוך מיוחד לצורך עבודה כיועצת חינוכית
הדר
2 תגובות
שלום, בשנה הבאה אני מעוניינת ללמוד תואר שני בייעוץ חינוכי בגלל שיש חובה בתעודת הוראה כדי לעסוק במקצוע זה החלטתי השנה ללמוד לתעודת הוראה ונרשמתי לתעודת הוראה בחינוך מיוחד שאלתי היא: 1.האם יש לי יתרון בתור מורה לחינוך מיוחד על פני מורה רגילה? כלומר האם יש אפשרויות תעסוקה רבות יותר לבעלי תעודה זו? 2.אם אחליט ללמוד ייעוץ חינוכי במסלול רגיל ולהיות יועצת בבה"ס רגיל האם אוכל לעשות זאת עם תעודת הוראה של חינוך מיוחד או שאצטרך תעודת הוראה רגילה?
מ
מיטל ווארפול
התמחות בחינוך מיוחד-ייעוץ חינוכי
הדר שלום,
1.כבוגרת תעודת הוראה בחינוך מיוחד תקבלי גמול כספי על כך כחלק מהמשכורת בשונה מחינוך רגיל. 2.כחלק מהתפקיד שתמלאי כיועצת יהיה לך יתרון בהבנת אוכלוסייה עם צרכים מיוחדים או לקויות למידה כיוון שהתמחת בתחום 3.יועצת חינוכית עם תעודת הוראה בחינוך מיוחד יכולה לעבוד בביהס רגיל או חינוך מיוחד הכל תלוי בהחלטה שלה, חשוב לציין כי ברוב בתי הספר היום יש מספר כיתות של חינוך מיוחד או ילדים מהחינוך המיוחד המשתלבים בחינוך הרגיל
בהצלחה מיטל ווארפול
מ
מכללת אורנים
תעודת הוראה בחינוך מיוחד
הדר שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
כמורה לחינוך מיוחד יש לך יתרון בולט כי קיימת בפנייך האופציה לעבוד עם אוכלוסיות נוספות במסגרות החינוך הבלתי פורמאלי וגם במסגרות רגילות. תעודת הוראה בחינוך מיוחד מקנה לך את היכולת לעבוד גם בבתי ספר רגילים כמורה ולאחר מכן, עם סיום התואר בייעוץ חינוכי, כיועצת. לא תצטרכי תעודת הוראה נוספת.