אני נרשמתי ללימודים בארהב לשנה הבאה, נרשמתי לאנימיציה ממוחשבת ולעיצוב גרפי אך משומע באוניברסיטה הזאת (Full Sail university) באורלנדו, מקצועות אלו שלכאורה נראים קשורים לאומנות הם בגדר תואר B.Sc במקום B.A שזה ממש מוזר, לטענתם זה בגלל שהתואר יותר הנדסי וקיימות בתוכו המון שעות מעבדה, כנראה עבודה עם מחשבים. כמו כן כל התואר נערך 21 חודשים במקום 4 שנים, לטענתם זהו מסלול מואץ וביחד עם תואר הנדסאי זה מכין אותך מהר יותר לתעשיית האנימציה והאולפנים. חשוב לציין שבוגרי האוניברסיטה הזאת הם באמת האנשים שהשתתפו בהכנת הסרטים קפטן אמריקה, רובוטריקים, ת'ור ועוד. הסברתי זאת לאנשים והם אומרים לי שלטענתם משהו כאן לא כל כך נראה להם ורצוי שאבדוק זאת לעומק, אמנם האנשים הללו לא מבינים כל כך בתחום המדובר אך בכל זאת הקשבתי בעצתם כי תמיד שווה לבדוק. אולי מישהו כאן יוכל לספק לי מידע נוסף שלא ידוע לי???
מ
מכללת אורנים
אוניברסיטה בארה"ב
תמיר שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
אני חייבת להודות שאינני מכירה את האוניברסיטה בה אתה עתיד ללמוד ואת התכנית לאנימציה ממוחשבת. אני ממליצה לך לפנות לכל הגורמים המתאימים באוניברסיטה ולקבל פירוט בנושא תכנית הלימודים, מספר שעות לימוד, תעודת גמר - האם B.Sc או B.A ואפילו פרטים של סטודנטים מהתכנית מהם ניתן לקבל המלצות.