סיימתי תואר ראשון בפסיכולוגיה בעמק יזרעאל, אני עובדת בעבודות מזדמנות בטיפול בילדים כסייעת וכאלה, לפעמים גם מורה מחליפה, ניראה לי שלא בא לי התחום של פסיכולוגיה ואני מתחברת יותר לעבודה עם ילדים, חשבתי לפתוח מקום משלי. בררתי בכמה מקומות, בניהם במכללה המשותפת יש שם קורס שמיועד למי שרוצה לפתוח גן, מישהו שמע? או מכיר עוד מקומות או אפשרויות?? תודה
מ
מכללת אורנים
הסבה מפסיכולוגיה לפתיחת גן
סיוון שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
פתיחת גן הינה נושא מורכב למדיי, הדורש לימודים והבנה. מנסיוני - אינני חושבת שקורס אחד מספיק לפתיחת גן, דרוש תואר ראשון או יותר בנושא חינוך לגיל הרך הכולל הבנה וידע בתתי תחומים רבים - חינוך, התפתחות, פסיכולוגיה ועוד... מאחר ויש ברשותך תואר ראשון, אני ממליצה לך לעשות הסבה לתחום הגיל הרך - הכשרה כוללת שתעניק לך ידע, הבנה וביטחון לפתוח גן ילדים.
לכל שאלה נוספת, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה.
בברכה ובהצלחה, אורלי - מכללת אורנים
א
אריאל פוקס
תוכנית מואצת להכשרת גננות
סיוון שלום,
לפעמים צריך גם מזל בחיים :)
אני שמח לבשר לך שמשרד החינוך הוראה למכללות לחינוך (לא לכולן צריך לבדוק בדיוק לאיזה) לפתוח תוכנית מואצת להכשרת גננות שתמשך 4 חודשים בלבד. כך שאם זה החלום שלך אז תוכלי אפילו להגשים אותו מהר יותר מכפי שניתן היה לעשות זאת אי פעם בעבר (עד כמה שידוע לי).
את מוזמנת להכנס לאתר או"ח של משרד החינוך, לקרוא על התוכנית ואף לשלוח את פרטיך - רק תמהרי כי אם אני מבין נכון הרישום אמור להסתיים בימים הקרובים.
שיהיה המון בהצלחה
אריאל פוקס, ראש היחידה לקבלת סטודנטים, המכללה האקדמית לחינוך על שם דוד ילין ירושלים