תואר שני ותעודת הוראה בחינוך מיוחד - דגש על אוטיזם
תואר שני ותעודת הוראה בחינוך מיוחד - דגש על אוטיזם
רועי
2 תגובות
שלום, אני מחפש מקום שמאפשר תעודת הוראה ותואר שני משולבים יחד בחינוך מיוחד עם דגש על אוטיזם. תודה :)
ש
שני יונגר
חינוך מיוחד בדגש על אוטיזם
שלום רועי,
אלו מוסדות הלימוד שידוע לי שיש אצלם מסלול התמחום באוטיזם: אוניברסיטת חיפה, מכללת גורדון חיפה, מכללת לוינסקי, אוניברסיטת תל אביב ועוד.
מכיוון שיש בתי ספר רבים לחינוך מיוחד, הכי טוב שתדבר עם אנשי השירות של האתר ותקבל המלצות מדוייקות וספציפיות לבקשה שלך.
בברכה, שני
א
אריאל פוקס
מלמ"ח - מורים לבעלי מוגבלויות חמורות
רועי שלום,
אני שמח וגאה לבשר לך שבמכללת דוד ילין יש מסלול לימודים בחינוך מיוחד שמתמחה בהוראה לבעלי מוגבלויות חמורות או מורכבות, כמו שמעדיפים לקרוא לזה אצלנו. המסלול הוא יחיד במינו בארץ וההכשרה עוסקת במגוון רחב מאד של מוגבלויות מורכבות. הלימודים הם לתואר ראשון והם מזכים את הלומד גם בתעודת הוראה בחינוך מיוחד. לאחר סיום התואר, ולאחר צבירה של 3 שנות נסיון בתחום (כאשר גם הסטאג' שבשנה ה4 נחשב לשנת נסיון) תוכל, במידה שתתקבל, להמשיך אצלנו לתואר שני בחינוך מיוחד בתחום של ליקויי למידה או בעיות התנהגות... אבל עוד חזון למועד... הקושי הגדול עם השאלה שלך הוא דווקא שלא ציינת אם עבר יש לך תואר ראשון או שאתה מתכנן ללמוד תואר ראשון ומשם להמשיך לתואר שני...בכל מקרה אני מקווה שעניתי על שאלתך.
שיהיה לך המון בהצלחה אריאל פוקס, ראש היחידה לקבלת סטודנטים המכללה האקדמית לחינוך על שם דוד ילין ירושלים