אני בעלת תואר ראשון במדעי החברה והרוח (סוציולוגיה וחינוך) ורוצה לברר לגבי תעודת הוראה בתנ"ך או בסוציולוגיה . 1. אילו מוסדות אתם מכירים בצפון שבאמצעותם אוכל ללמוד? האם מתקיימים לימודי אחה"צ או ערב? אני לא רוצה להפסיד מקום עבודה עבור לימודים ורוצה במקביל ללמוד. 3. שמעתי על אופציה לתואר שני +תעודת הוראה שזה בערך אותו זמן לימוד כמו של תעודת הוראה האם זה נכון? . אשמח לכל אינפורמציה בנושא. אני מסורתית אלי לי בעיה ללמוד במוסדות חילוניים או גם דתיים לא מכירה את מגוון האפשרויות העומדות בפני . תודה
מ
מכללת אורנים
תעודת הוראה בתנ"ך
נאור שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
לשאלותייך - 1. קיימים מספר מוסדות אקדמיים בצפון בהם ניתן לעשות תעודת הוראה בתנ"ך או בסוציולוגיה - לדוגמא אוניברסיטת חיפה, גורדון ומכללת אורנים. אני ממליצה לך להשאיר את פרטייך האישיים בשירות האישי באתר ונציג מטעם המוסדות האקדמיים הרלוונטיים יחזור אליך בהקדם. 2. אינני מכירה באופן אישי מוסד לימודים בו ניתן לעשות הסבה לתחום החינוך, במסגרת לימודי ערב. 3. ניתן לפרוש את התכנית הלימודים ולבנות מערכת שעות המותאמת לצרכייך האישיים. 4. במספר מוסדות אקדמיים קיימת תכנית הנקראת M.TEACH המשלבת תואר שני עם תעודת הוראה במשך שנתיים.