שלום שמי עינב אני סטודנטית לבלשנות אנגלית ותעודת הוראה. חשבתי בכלל ללכת לכיוון ייעוץ חינוכי וכשראיתי שצריך תעודת הוראה ונסיון בתור מורה הלכתי ללמוד הוראה אני עומדת לסיים תעודת הוראה באנגלית(מורה לאנגלית) אבל פתאום קיבלתי פיק ברכיים מללכת לכיוון ההוראה אחרי שראיתי מה זה..למרות שתמיד אמרו לי שיש ביקוש למורות לאנגלית וחסר כאלה וכו'. בכל אופן עכשיו אני פוזלת לכיוון תואר שני בהתפתחות הילד. אשמח לדעת מה עושים עם התואר הזה ומה התנאי תעסוקה(האם חייב להיות לי נסיון של כך-וכך שנים בהוראה על מנת להתקבל לתואר הזה?)
אשמח לדעת כל פרט אפשרי אם יש למישהו רשימת קורסים
ועוד שאלה לגבי תואר שני בכלל- היות ויש לי קרובת משפחה שהלכה על תואר שני בייעוץ חינוכי עם תזה.מה זה עם תזה ובלי תזה? ומה עדיף?איך יודעים מה נכון?
תודה רבה!!!
מ
מכללת אורנים
תואר שני בחינוך
עינב שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
אני ממליצה לך לפנות אל המוסדות האקדמיים בהם ניתן ללמוד תואר שני בהתפתחות הילד, תוכלי להשתמש בשירות האישי באתר זה לאיתור מוסדות לימודים ונציגים מטעם המוסדות הרלוונטיים יחזרו אליך בהקדם. לאחר שתמצאי את המוסד האקדמי המתאים לך תוכלי לברר מול יועצת לימודים מטעם המוסד, את כל הפרטים שמעניינים אותך - תנאי קבלה, אפשרויות מקצועיות העומדות בפנייך - עם סיום התואר ורשימת הקורסים הנלמדת במסגרת התכנית.
לכל שאלה נוספת, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה.
בברכה ובהצלחה, אורלי - מכללת אורנים
א
אמי
הסבה לגננות
שלום, אני מורה לחינוך גופני,בוגרת וינגייט,בעלת תואר B.ed,מנהלת צהרון בגן ילדים, אני מעוניינת לקבל תעודת גננת,מה עליי לעשות?האם מספיקות השלמות? תודה
מ
מכללת אורנים
הסבה לגננות
אמי שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
על מנת לקבל תעודת הכשרה כגננת, עליך לעשות תעודת הוראה בחינוך לגיל הרך. ניתן לעשות זאת במספר מוסדות אקדמאיים - את יכולה להשאיר את פרטייך האישיים בשירות האישי לאיתור מוסדות לימודים ונציג מטעם המוסדות הרלוונטיים יצור איתך קשר בהקדם.