מישהו יכול להמליץ לי על מכללות לחינוך? אני מעוניינת לבדוק אופציות בכל אזורי הארץ אבל רוצה לעשות בדיקה הכי מקיפה שאפשר.
איזו מכללה תומכת? לאיזו מכללה יש השתלמויות והתמחויות מעניינות ומגוונות? כמה זמן לימודי חינוך עם תעודה הוראה?
אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובות.
ר
רוזן
מבין אותך..
היי , איזה כיף לראות שיש עוד אנשים במצב שלי :) אני גם מתעניין לגבי לימודי חינוך לאוקטובר הבא. עוד לא החלטתי על מה ללכת בדיוק כיוון שיש מספר כיוונים שמעניינים אותי, אבל התחלתי להתעניין במוסדות לימוד ואפילו ביקרתי כבר בחלק.
אני לא יודע עדיין לפי איזה מדד בודקים אבל עדיין חשוב לשמוע בעלי ניסיון. בכל אופן אני אישית מתכוון להגיע לימים פתוחים במכללות.
אני בדיוק באותו המצב :)
הפורום הזה ממש גדול! נחמד לראות עוד אנשים שמתעניינים בחינוך.. חשבתם כבר על מסלול שאתם רוצים ללמוד?..
ר
רוזן
לליאת
וואלה.. בהמשך להודעה שלך- אולי אני עושה בחירה נכונה לגבי מוסד הלימודים :) ממי קיבלת המלצות? אני לא מכיר את השוק אבל זה בכל אופן לא באזור שלי. כפי שרשמתי, אני עדיין לא סגור בדיוק על המקצוע שאותו אני רוצה ללמד, אבל אני חושב שאלך על אנגלית או מתמטיקה כיוון שהבנתי שהם מקצועות נדרשים היום, ואני מכוון לתחום העל יסודי. ואת?
ל
ליאת
לרוזן..
גם אני שוקלת ברצינות ללמוד .. קיבלתי המלצות מכמה אנשים בתחום. לדעתי אם אתה ברמה טובה של אנגלית אז זה עדיף ממתמטיקה.. סתם העדפה אישית שלי חח אני מתכוונת ללמוד חינוך מיוחד ורציתי לשלב חינוך אנתרופוסופי. המטרה שלי היא לעבוד יותר בתחום הטיפולי ופחות העברת ידע בתחום מסוים אבל אם כבר אז ספרות.. שיהיה לך בהצלחה ואולי ניפגש בשנת הלימודים הבאה ;)