אני גננת בעלת תעודת הוראה ותואר ראשון בחינוך,אני נכון להיום לא עוסקת בתחום. מתעניינת בתחום של להיות גננת שיח,רציתי לדעת האם עלי לעשות הסבה או לקחת איזשהו קורס,אשמח לתשובה
ד
ד"ר רונית שבילי
חינוך לגיל הרך - הסבה או לא
שלום ליאת
הסבה כזו צפויה לכלול לימודי השלמה בנושאי הליבה בחינוך המיוחד לרבות דידקטיקה והתנסות בגן המיוחד ונתנת בד"כ במוסדות להוראה כגון גורדון, אורנים סמינר הקבוצים. אני מציעה שתפני ישירות למוסד שיתאים לך לברור הנושא.
בברכה דר' רונית שבילי מאמנת אישית עסקית תעסוקתית
ל
ליאת
חינוך לגיל הרך הסבה או לא
בהמשך לשאלתי הקודמת,מבחינת לימודי הסבה להיות גננת משלבת, כמה זמן נדרש לעשות הסבה מבחינת לימודים, שנה או יותר? והאם יהיה יותר מהר לבצע הסבה במכללת גורדון זו המכללה שבה סיימתי את לימודי לפני עשור לערך.וכן רציתי לברר האם יש אפשרות למשרה מלאה במסגרת עבודה כגננת משלבת בגנים רגילים
מ
מכללת אורנים
הסבה - כדאי או לא
ליאת שלום רב, אני מודה לך על פנייתך.
הזמן שיקח לך לעשות את ההסבה תלוי בכמות ההשלמות שיהיה עליך לעשות לפי הקורסים שעשית בתואר הראשון. עליך לבדוק זאת עם יועץ לימודים שיבחן את גליון הציונים שלך והקורסים שעשית. בדר"כ זה לוקח בין שנה לשנתיים. ככל שהתחום של התואר הראשון רחוק מהתחום אותו תרצי ללמוד, כך כמות ההשלמות תהיה גדולה יותר. לגבי שאלתך השנייה - תלוי במשרה שתמצאי - ניתן למצוא משרה מלאה כגננת משלבת.