שלום רב, אני בת 34 בשלבי סיום של מכינה קדם אקדמית באור יהודה, המקום נהדר, קשה לי הנסיעה והלימודים בשעות הערב לא כל כך יעילים לצערי. כרגע אני מבררת לגבי שלוחה של האוניברסיטה קרוב לביתי, השאלה שלי היא איך הדרך שבה לומדים במכללה שהיא שלוחה של האוניברסיטה? עד כמה זה לימוד עצמי? אין הרצאות בכלל? מה עדיף? אשמח לקבל המלצות... תודה
ש
שני יונגר
שלוחה של אוניברסיטה
שלום אלווין,
אינני יודעת על איזו אוניברסיטה מדובר ועל איזו מכללה ולכן קשה לומר. בכל אופן ברמת העיקרון למרות שמדובר בשלוחה של אוניברסיטה יש למכללה בדרך כלל חופש לקבוע את אופי מסלול הלימודים, מסלול בוקר, ערב עמוס או גמיש. אם תפרטי קצת יותר נוכל לתת לך תשובה יותר עניינית.
בברכה, שני
מ
מכללת אורנים
שלוחת אוניברסיטה- לימודי תואר ראשון בחינוך
היי אוולין ותודה על פנייתך. אני ממליצה לך לברר באותו מוסד הלימודים לגבי אופן הלימודים. תוכלי לפנות למרכז המידע של המוסד ואף לנסות ולהגיע לימים פתוחים של מוסדות שונים באיזור מגורייך על מנת שתוכלי להשוות את הדברים ולתעדף את המוסד כראות עינייך. בנוסף לכך, תוכלי להתייעץ עם מרכז המידע ויועצי הלימודים לגבי הכוונה בנושא בניית המערכת, ימי הלימוד, ואולי אף לבקש שיפנו אותך לסטודנטים הלומדים כבר במסלול בו את מתעניינת- והדבר יתרום לך רבות. שיהיה בהצלחה! אשמח לעמוד לרשותך לשאלות נוספות. אורלי יצחקי- מכללת אורנים.