שלום רב אני מורה מחנך מזה כ6 שנים (רכז שכבה ורכז חינוך חברתי) בן 39 נשוי+6 ברשותי תעודת הוראה של משרד החינוך מורה מוסמך בכיר בהתמחות יהדות ותושבע ז-ט מסמינר בית יעקב "תומר דבורה" למדתי שם בשנים תשע,תשעא ,תשעב סה"כ2612 שעות 89 נקודות זיכוי ציון סופי 90.28 ובנוסף למדתי שנה + במכללת אוהלו בשנים תשס"ח -5 ש"ש /5 נ"ז ובשנה תשס"ט 10 ש"ש / 10 ש"ש סה"כ 15 ש"ש / 15 נ"ז ממוצע ציונים 82.2 הפסקתי באוהלו ועברתי ל"תומר דבורה" כיוון שהסתדר לי יותר טוב עם שילוב עבודתי והלימודים . מבקש לדעת מה נדרש ממני להשלים על מנת לקבל תואר BED אני מתכנן לחזור לאוהלו ולבקש להשלים לקבלת תואר אך לפני כן רוצה לדעת מה נדרש ממני לפני שאני מקבל מהם תשובה לתשובתכם אודה מאוד תודה רבה
ש
שני יונגר
השלמה לתואר ראשון BED
שלום יוני,
אני מציעה שתפנה למכללות ותברר באילו מהלימודים הקודמים שלך יכירו ובאילו לא יכירו, לאור המעברים שעשית.
כדאי לפנות למספר מכללות ולברר מה יכרו לך לצורך לימודי ההשלמה לתואר ראשון. להלן מספר מכללות המקיימות לימודי השלמה לתואר ראשון BED: מכללת אורנים, מכללת לוינסקי, גבעת וושינגטון ועוד.
אם תרצה אנשי השירות של האתר יכולים לסייע לך להגיע מכללות הרלוונטיות ולקבל מהן אינפורמציה לגבי השלמה לתואר ראשון עבורך.