שלום, עיינתי קצת בהודעות שקדמו לי, חלקן עזרו לי, אך אודה אם תוכלי לעשות לי סדר בבלאגן... אז ככה, אני בת 31 ללא מקצוע (התחלתי ללמוד לתואר ראשון בקרימינולוגיה והפסקתי, ויש לי תעודה של מזכירה בכירה, אך לא מצאתי בזה עבודה באזור מגוריי.) בין לידה ללידה, עבדתי בגנים כמ"מ והתפלאתי עד כמה אהבתי את העבודה עם הילדים הרכים. חשבתי לעצמי, מדוע לא אלך ללמוד את התחום הזה ואפתח עסק עצמאי בביתי. נראה לי הכי מתאים לי. יש לי את זה ויש לי סבלנות, וזה מתאים לי בול שזה עד הצהרים, כך אוכל להיות עם ילדיי. שאלתי היא, האם אני פותחת עסק בבית לפעוטות בגילאי שנתיים עד שלוש לקבוצה של חמישה או שישה ילדים - למה עלי לדאוג, הן מבחינת הכשרה בתחום הלימודי והן מבחינת העסק עצמו, רישום שלו במשרד העבודה או התמ"ת וכו'? אודה באם תוכלי להשיב לי על כל שאלותיי. בברכה, ה
מ
מכללת אורנים
הכשרה לשם פתיחת פעוטון
שלום ותודה על פנייתך, פורום זה עוסק בלימודי חינוך בלבד ולכן אוכל להשיב לך רק בתחום זה. במידה והינך מעוניינת לעסוק בחינוך לגיל הרך יהיה עלייך לעשות ת"ה לגיל הרך. בנוגע לשאלות הנוספות כדאי לפנות למשרד החינוך ולברר מהן הדרישות לפתיחת פעוטון. לשאלות נוספות אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה- אורלי, מכללת אורנים.