אני בת 46, ללא השכלה אקדמאית וללא מקצוע לצערי. מאז ומתמיד רציתי ללמד ילדים ולהשקיע בתחום זה. אשמח לשמוע את דעתכם בעיקר לגבי לימודים בגיל כזה, והאם במשרד החינוך מקבלים לעבודה מורים בגיל 50? שם בערך אהיה כשאסיים ללמוד. תודה מראש!
מ
מכללת אורנים
לימודים
דניאלה שלום ותודה על פנייתך. ההחלטה ללכת ללמוד היא בהחלט אישית, מכיוון שישנם תנאים של משרד החינוך להצטרפות, המלצתי היא לפנות למשרד החינוך ולברר דרכם האם נכון להתחיל ללמוד לימודי הוראה בגיל זה. ישנם דרכים רבות נוספות לעסוק בחינוך אשר אינן דורשות לימודים, כדוגמת חינוך בלתי פורמלי ועוד ולשם לדעתי יותר נכון לפנות. לשאלות נוספות אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים.
ד
דניאלה
לימודים בגיל 46 - שאלה נוספת
רווית ערב טוב, תודה על תשובתך. אני אבדוק. האם את יכולה לתת לי יותר פרטים או לכוון אותי למקומות בהם מלמדים חינוך בלתי פורמלי? תודה מראש..
מ
מכללת אורנים
לימודים בגיל 46
דניאלה שלום, ניתן ללמוד חינוך בלתי פורמלי במספר מוסדות לימוד ברחבי הארץ, אינני יכולה להמליץ לך על מוסד זה או אחר. את מוזמנת להשאיר את פרטייך ביועץ האישי (מצד שמאל למעלה) ויועץ מטעם האתר יחזור אליך עם כל הפרטים אודות המוסדות אשר מלמדים חינוך בלתי פורמלי. בהצלחה! לשאלות נוספות, אשמח לעמוד לרשותך בפורום זה, רוית- מכללת אורנים.