שילוב של לימודי חינוך ומשאבי אנוש - אפשרויות תעסוקה
שילוב של לימודי חינוך ומשאבי אנוש - אפשרויות תעסוקה
עדן
3 תגובות
שלום יש לי מספר שאלות 1. חינוך ומשאבי אנוש - האם זה תואר כללי? 2. מה נותן לי תואר ראשון בחינוך ומשאבי אנוש? איפה אני יכולה לעבוד אם יש לי תואר ראשון ביד? 3. אם יש לי תואר ראשון במשאבי אנוש וחינוך אוכל להשתלב בתחומי החינוך? (לא בהוראה!) בפנימיות וכדומה? 4. באיזה עבודות אפשר לעבוד עם התואר הזה? 5.האם זהו תואר נחשב? או סתם תואר? האם בגלל שהוא תואר רב תחומי הוא פחות נחשב? 6.אילו דלתות נפתחות בפניי לתואר שני?
אני קראתי כבר את כל המאמרים ברשת, אני חייבת ייעץ מאיש מקצוע שיודע.
נ
נועה סטרוז
לימודי חינוך ומשאבי אנוש
שלום עדן,
בשביל להקל אכתוב לך את התשובות בסעיפים: 1. חינוך ומשאבי אנוש נחשב תואר דו חוגי או רב תחומי, הוא נחשב תואר יחסית כללי אך הוא כן פותח אפשרויות עבודה לא רק כמחנכת או מורה. 2. מקומות העבודה בהם תוכלי לעבוד הם במסגרות החינוך הבלתי פורמלי, מתנ"סים ובמוסדות המשיקים למערכת הפורמלית או לפעול במגוון תפקידים ביחידות הדרכה בארגונים שונים. 3.שילוב בפנימיה מאוד תלוי באופי התפקיד ולכן הכל תלוי בדרישות התפקיד אך שוב מדובר בחינוך בלתי פורמלי ורבים הסטודנטים שמסיימים לימודי חינוך ומשאבי אנוש ומשתלבים בעולם החינוך הבלתי פורמלי. 4. כתבתי לך את אופציות התסוקה שיפתחו בפנייך, תוכלי גם להמשיך ללימודים לתואר שני באחד מהמסלולים ולפתוח לעצמך דלתות נוספות בחינוך או במשאבי אנוש. 5. התואר מאוד מבוקש בשנים האחרונות היות ומדובר בשילוב מעניין ומוצלח של שני מסלולי לימוד. זה שהתואר נחשב רב תחומי לא הופך אותו לפחות נחשב זה פשוט אומר שבמידה ותרצי להתמקצע במסלול ספציפי לאחר מכן ידרשו השלמות. סטודנטים רבים בוחרים במסלולים רב תחומיים כדי לפתוח בפניהם אופציות רבות יותר לתעסוקה עתידית.
ממליצה לך לפנות ליועצים שלנו במידה ויש לך שאלות נוספות באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך.
אז זה בעצם חופף ללימודי חינוך בלתי פורמלי?
זה חופף ללימודים האלה? עם התואר חינוך ומשאבי אנוש ועם תואר בחינוך בלתי פורמלי אוכל להשתלב באותם מקצועות לאחר התואר?
נ
נועה סטרוז
חינוך בלתי פורמלי
שלום עדן,
הלימודים לא ממש חופפים בעיקר בגלל השילוב עם משאבי אנוש שפותחים בפנייך דלתות תעסוקה נוספות עם סיום הלימודים ואופציה להמשך לימודים אקדמים בתחומים שונים ומגוונים. במידה וברצונך לעסוק אך ורק בחינוך בלתי פורמלי ניתן להשתלב במסלול לימודי חינוך בלתי פורמלי בבית ברל, מכללת אורנים ועוד.