אני אם לשלושה ילדים גדולים יחסית, אבל לא מחוץ לבית וגם צריכה לעבוד אז האם קיים מסלול ערב או של מס ימים בשבוע אבל לא שבוע מלא, באיזור המרז ואפשר גם השרון, באחת מהמכללות,סמינרים, אוניברסיטאות ללימודי תואר ראשון בחינוך יצירתי או בכיוון :)?
תודה ויום נעים
מ
מיטל ווארפול
תשובה לנעה
שלום לך, חסרים לי מספר פרטים כדי לענות תשובה מקיפה בת כמה את, האם יש בידיך תעודת הוראה? או בגרות מלאה? האם את רוצה ללמוד רק לתואר ראשון או לימודי תעודה באים בחשבון אשמח לתשובתך מיטל ווארפול
נ
נעה
תודה מיטל וסליחה על העיכוב הגדול
בתשובה אלייך....
יש לי תעודת בגרות מלאה אני בת 46 וללא תואר עיקר ההתלבטות שלי האם ללמוד לתואר או לתעודה (זה לא ממש משנה בגילי :))
אשמח לרעיונות
תודה נעה
מ
מיטל
חינוך יצירתי בשילוב אומנויות
שלום נעה, אני אנסה לפרוס בפנייך את הנתונים מקווה שהנ"ל יעזור לך בהחלטה.... תנאי קבלה למסלול ללימודי תעודה או תואר ראשון זהים בחלק מהמוסדות האקדמיים- תיק עבודות, ראיון אישי הצהרת כוונות וקורות חיים (לדוגמא ב"מנשר לאומנות", מכון אבני המכללה לאומנות ועיצוב) לעומת זאת קיימים מוסדות שונים אשר דרישות הקבלה לתואר ראשון גבוהים יותר כלומר פסיכומטרי+בגרות או ציון משוקלל (כול את 2 הפרמטרים)(לדוגמא אוניברסיטת בר אילן, אוניברסיטת חיפה וכו') לימודי תעודה נמשכים 3 שנים ולימודי תואר ראשון 4 שנים לסיכום, אם תרצי, תוכלי לבחור בלימודי תואר ראשון במוסדות שציינתי אשר את עומדת בתנאי הקבלה שלהם. וגם, במכללות השונות במרכז הארץ, תוכלי לבחור ללמוד לימודי תעודה גם שם את עומדת בתנאי הקבלה (בית ברל, המכללה למנהל, וכו') לימודי תואר ראשון פותחים דלת לאקדמיה וללימודי המשך, לעומת זאת לימודי תעודה הם התמחות ספציפית כדי לבחור מוסד אקדמי מתאים תוכלי לפנות לאתר לייעוץ אישי חינם בהצלחה מיטל