באוקטובר הקרוב אני מתכוונת להתחיל לימודי תעודה להסבת אקמאים לחינוך, אך אני עדיין מתלבטת איפה כדאי לעשות זאת. האם יש מוסד מועדף, שבו רצוי לעשות את לימודי התעודה? האם יש מוסד שנחשב יותר מהשני? האם זה בכלל חשוב איפה למדתי את תעודת ההוראה? עד כמה משחק שם המוסד בו למדתי, בבואי לראיונות עבודה לתפקידי הוראה? תודה, חגית
מ
מיטל
הסבת אקדמאים להוראה
שלום חגית, לימודי הסבה בחינוך במכללות הם לימודים מקיפים יותר הן מבחינת התכנים והן מבחינת משך הלימודים. לדוגמא מכללת סמינר הקיבוצים או לוינסקי.
לא קיים הבדל בין אוניברסיטה למכללה מבחינת מהות התכנית אך איפה שלא תבחרי ללמוד חשוב לשמור על ממוצע מעל 87 (כדי שתוכלי לפתוח לעצמך אפשרות ללימודי המשך). בברכה מיטל
h
hagit
איפה? – המשך
דבר ראשון- תודה על התשובה. השאלה היא האם יש מכללה ספציפית בה כדאי ללמוד? אני מתלבטת בין סמינר הקיבוצים למכללת לוינסקי....
מ
מיטל
הסבת אקדמאים להוראה
שלום, לצערי דעתנו היא נטרלית ולא אוכל להמליץ לך איזה מהמכללות טובה יותר. חשוב לציין כי ל2 המכללות יש שם טוב בשוק העבודה......ובאקדמיה בכלל..... עלייך להחליט באיזה מהמוסדות תבחרי ללמוד על פי פרמטרים כמו: מיקום גיאוגרפי, משך לימודים, מס' ימי לימוד בשבוע, אוירת לימודים. כדאי להגיע לייעוץ אישי או יום פתוח...... ב2 המוסדות בהצלחה מיטל